perjantai 1. helmikuuta 2013

Herkuton päättynyt ja outo kauppareissu :o

Heippis!

Tammikuu on taputeltu ja herkuton kuukausi on päättynyt! :) I did it! En koskaan, en siis koskaan, ole tässä onnistunut ja varsinkaan näin kivuttomasti!!! Huikeeta! Yhden ainoan kerran on mieliteot meinanneet ottaa vallan, mutta selätin ne ja siitä eteenpäin porskutettiin eteenpäin hyvällä draivilla. JESH!



I didn't :)


Ei karkkia, suklaata, pullaa, keksejä, sipsiä, roskaruokaa.... ei mitään! Vähän on fiiliksissäni tästä :)

Tästä tullaankin siihen, että pidän tulevana lauantaina tankkauspäivän ja totaalisen välipäivän mistään ruoan punnitsemisesta tai kaloreiden katsomisesta. Ei siinä, ettäkö minua jotenkin ärsyttäisi punnita ruokia, ei todellakaan. Siitä on tullut osa arkea ja ruoanlaittoa enkä pidä sitä mitenkään outona/aikaa vievänä. Herkkuja tulen lauantaina syömään, tietoinen päätös ja valinta. Olen koko viikon käynyt mielessäni mitä kaikkea haluankaan syödä :D Weird right?? :D

Kävin eilen kaupassa ja kuinka outo kauppareissu se olikaan. Normaalisti kaupassa käynti menee aina samalla kaavalla. Riippuen ostosten koosta, ovelta lähtee matkaan kärry tai kori. Siitä suuntaan suoraan hevi-osastolle ja matkaan lähtee salaattitarpeet, sipulit, porkkanat, perunat, bataatit, you name it. Tästä suuntaan usein ohi leipä- ja juustohyllyjen sekä valmisruokien kohti lihoja. Tästä nappaan kanat, lihat, kalat. Kohti kylmähyllyjä. Mukaan mehukeitot, kananmunat, rahkat, raejuustot, maitoa, piimää koiralle. Välissä saatan napata vielä mukaan pastaa, riisiä, kaurahiutaleita, ananasta, tonnikalaa ja ehkä muutaman protskupatukan ennen kuin saavun kylma-altaille, josta nappaan pakastevihanneksia ja marjoja. Aina samalla sykkeellä ja kauaa ei kauppareissut kestäkään, koska tiedän mistä kaikki löytyy ja kaava on aina sama.

Mutta... eilen kävin sitten normaalisti poikkeavasti, sillä ostin tankkaus- ja herkkupäivää varten kaikkea, mitä en normaalisti osta ja kyllä meni pasmat sekaisin ihmismielellä :D Piti ostaa vaaleaa leipää. Sormi meni suuhun. Mitä mä näistä otan!??! Piti ostaa ilmakuivattua kinkkua. Mistä mä nyt sen löydän?!?! Myös moni muu asia aiheutti ylimääräistä kävelemistä ympäriinsä ilman tarkkaa päämäärää. Ei ole minua tehty tuollaiseen....

Selvisin siitä kuitenkin ja kauppakasseihin päätyy kaikenlaista. Ostin lauantaita varten vaaleaa leipää, pizza-aineksia (tehdään itse pizzaa :), lakua ja jäätelöä <3 Ben&Jerry's päätyi kärryyn piiiiiitkästä aikaa. Ja yksi asia, jota olen halunnut maistaa jo pitkään: Frödingen Ice Cream Mud Cake. En edes katsonut ravintoarvoja enkä katso. En vaan voinut vastustaa. Mutta syön kaikkia herkkuja kohtuudella. Lupaan :)
Kuva


Ajattelin käväistä vaa'alla lauantaiaamuna, koska sen päivän syömiset tulevat todennäköisesti hieman vaikuttamaan maanantain punnitukseen :)

Kiitos ja anteeksi :)

-H-

2 kommenttia:

  1. Onnea onnistumisesta! :) Itse ajattelin pitää herkuttoman helmikuun ja pelottaa jo valmiiksi, mutta käytän sinua inspiksenä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja sinulle tsemppiä koitokseen! Voin sen verran sanoa, että helpottaa ensimmäisten päivien jälkeen. Kierrät vain herkkuhyllyt kaukaa ja mieliteon kohdalla mietit, tarvitseko tai haluatko sitä oikeasti :)

      Poista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)