torstai 1. elokuuta 2013

Tökkii ja pahasti...

... Nimittäin aika monessa asiassa tällä hetkellä. Myös tässä kirjoittamisessa. Tauot on luvattoman pitkiä ja kohta te vähätkin lukijat kaikkoatte :/ Toivottavasti ette kuitenkaan... (?)

Jos nyt välillä kirjoiteltaisiin hieman niistä huonoistakin hetkistä, kun koko talvi, kevät ja alkukesä on mennyt pilvissä leijaillessa. Faktahan on, ettei tämä ole koko ajan ruusuilla tanssimista ja onnistumisen iloa.

Olen nyt johonkin kadottanut sen draivin, joka on koko alkuvuoden valottanut omaa tekemistäni, liikkumistani ja syömistäni. Kovasti asiaa eilen pohdiskelin ja kaikki tuntuu kulminoituvan tuohon heinäkuun puolessa välissä olleeseen viikonloppuun kun neidistä tuli rouva ja pieni paussi tuli kaiken kiireen keskellä saleiluun ja lenkkeilyyn. Nyt tämä putki on edelleen jatkunut koiralenkkejä (joitain pitkiäkin) lukuunottamatta. En vain saa itseäni niskasta kiinni ja potkittua persaustani sinne salille taas. Kyllä se hetki vielä koittaa, I promise, mutta nyt sen ei ole vain onnistunut....


On tähän kuitenkin mahtunut muun muassa prätkäilyä....

Karhusaaressa








Ja ripsiä!! :) Kysynpähän vaan: Miksi vasta nyt!?!?! :D








Se, että olen joutunut tähän löysäilyn kierteeseen, on johtanut myös siihen, että ruokailutkaan eivät mene ihan pilkun päälle. Valtaosan ajasta syön kuitenkin sitä peruspöperöä, mitä olen tähänkin asti syönyt (aamulla puuroa, lounaaksi salaattia, välipalana rahkaa jne.) , mutta tulee sitten samalla syötyä kaikkea muutakin... Ja sekö jos ärsyttää, mutta silti sitä tulee vain tungettua kitusiinsa kuraa. Ehkä kuulostaa siltä, että söisin itseäni ähkyyn jollain rasvaräpylöillä, mutta ei... kourallinenkin (tai kaksi) karkkia ärsyttää nyt ja pahasta, kun en käy sitä juurikaan kuluttamassa. Tosin taas päivän kalorimäärät eivät ole pilvissä muutenkaan tällä hetkellä ja painokaan ei nouse, mutta se LAATU. Pääosin hyvää, mutta sitten sitä hiilaripöhöä hakee käsi koko ajan... Argh!

Noh... Jos nyt saisi itsestään rutistettua vielä reilun viikon motivaatiota työn tekoon, niin pääsisi pariksi viikoksi lomailemaan. ämän lomapätkän jälkeen olisi viikko töitä ja 1.9. hurautetaan koneella Espanjan lämpöön :) Can't wait!! Siitä on varmaan viisi vuotta, kun viimeksi käynyt jossain. Koiran tultua taloon, on hieman tuo matkustelu vähentynyt. Mutta nyt pääsee, ihanaa! :) Sen varjolla voisikin hieman ryhdistäytyä :D


Palataan!!

-H-


1 kommentti:

  1. Moooi :) Iiihana ripset, missä kävit laittamassa?
    Paljon tsemppiä ja motivaatiota sinne! Jos et lähtisi 1.9 köllimään aurinkoon, saisit tulla Lahteen hakemaan motivaatiota ;)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)