maanantai 22. heinäkuuta 2013

Aika palata takaisin arkeen

Moikka!

Päivitykset ovat nyt jääneet vähemmälle, koska niin on liikkuminenkin ja ruokavaliokin on ollut mitä on tässä viimeiset pari viikkoa :) En ole antanut sen vaikuttaa itseeni mitenkään, vaan olen sen suonut ja tekee myös henkisestikin välillä ihan hyvää vain olla möllöttää ja olla miettimättä seuraavaa salitreeniä tai salaattiannosta.

Pääsääntöisesti ruokailutkin ovat menneet perusterveellisen kaavan mukaan. Karkkia on tosin tullut syötyä jonkin verran viimeisen viikon aikana, koska häistä jäi karkkibuffasta sitä jonkin verran yli :D Siellä ne kotona huutelee ottajaansa koko ajan :) Kuitenkin joka-aamuinen puuro on tullut syötyä (jopa hääaamuna vetelin puuroa ja rahkaa napaan) ja välipalat ovat koostuneet rahkasta.

Arki alkoi heti häiden jälkeen eli töihin tuli suunnattua heti maanantaina. Häämatkalle suuntaamme syyskuun alussa ja lomaakin on sen lisäksi jäljellä vielä pari viikkoa elokuussa :) Viime viikon eli häiden jälkeisen viikon otin vielä lomailun kannalta kokonaan, mutta nyt on pakko ottaa itseään jo niskasta kiinni ja lähteä lenkkipoluille ja hikoilemaan salille :) Tänään tarkoituksena suunnata töiden jälkeen koiran kanssa pitkälle kävelylenkille, huomenna toivottavasti suuntana kuntosali!!

Hääkuvia odotellaan tässä kuumeisesti, tulevat toivottavasti postissa tällä viikolla :) Can't wait!! Muutamat kavereiden ottamat kuvat on nähty jo.

Ihanaa maanantaita kaikille!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)