tiistai 23. heinäkuuta 2013

Pientä porkkanaa..

Moikka moi!

Viikko potkaistu eilen käyntiin reilun seitsemän kolimetrin lenkillä koiran kanssa, johon kului reilu tunti aikaa alkuillasta. Tuuli oli melkoinen kun eteenpäin tallustettiin ja kyllä huomaa, että ihmisiä on paljon lomailemassa vielä, kun tiet olivat melko lailla meidän käytössä ainoastaan. Tai liekö keli veroittanut. Eipä se meitä tosin kyllä haitannut. :)


Vaikka eilinen alkuilta sujuikin ulkoillessa ja lenkin päälle vielä tein uunilohta ja keittelin parsakaalia kylkeen (on muuten ihan mahtava kombinaatio <3 ) niin illasta teki vielä mieli karkkia ja sitähän sitten söin, kun sitä kerran löytyy... Harmitti hieman nukkumaan mennessä, että siihenkin piti sortua.. Mutta nyt onkin taas uusi päivä ja uudet kujeet :)

Pohdiskelin tuossa aamulla puuroa mutustaessa, josko heittäisin pienen haasteen itselleni ja pienen porkkanan palkinnoksi. Eikä kylläkään niin pienen, jos euroissa puhutaan :D Tämä likka on nimittäis hetken aikaa haaveillut Samsungin Galaxy S4:sta!!! Tässä mietiskelin, josko jokin painotavoite olisi kohdillaan ja päädyin lukuun 68 ja alle :) Heti kun vaaka heilahtaa alle sen, niin kipaisen kauppaan ostamaan itselleni uuden puhelimen :) Hintakin on saattanut siihen mennessä tipahtaa hieman alemmas, ainakin toivottavasti :D

Ei kuulosta ihan mahdottomalta, eihän? :) Aamupaino tänään oli siinä hieman päälle 71, joten en ihan pilvissä päätäni pidä. Muutama viikko tässä on kuitenkin eletty melko lailla hunningolla, mutta vaaka ainakin kertoo, ettei ihan överiksi ole mennyt.


Pakko saada :)


Pidetäänpäs tuosta kiinni!! This girl got to have a new phone!! :D

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)