keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Löysin sen!

Otsikosta voi joku jo varmasti jotain päätellä, mutta tehdään se kaikille selväksi: löysin nimittäin motivaation jälleen tähän touhuun!! :) Siis nimittäin tähän treeniin! Voittajafiilis

Kauan se olikin kadoksissa, aivan liian kauan. Treenit väheni pari viikkoa ennen häitä kiireiden takia ja siitä se syöksykierre sitten lähtikin. Tauko venyi ja venyi ja venyi.. Mieli teki salille, mutta tarpeeksi lujaa tahtoa ei siihen touhuun ollut. Samalla kun laiskottelin, niin mieliteot valtasi arjen ja niiden mukanahan sitten mentiin.. Puuuh. Yksityiskohtiin on kyllä ihan turha mennä.

Nyt on kuitenkin tuo hairahdus selätetty ja treenit polkaistu käyntiin. Ja se kyllä tuntui ekan treenin jälkeen. Vaikka aloittelin tauon jälkeen rauhallisemmin ja pienemmillä painoilla, niin sain aikaan totaalisen kokovartalojumin :D ja istumatyön ihanuudessahan tämä kostautuu, jokainen liikkeellelähtö täyttä tuskaa! Mutta kyllä tätä kipua silti kaipasi!

Myös aamuaerobiset pääsi jälleen mukaan tämän tytön arkeen, vaikka hieman nihkeästi ovatkin käyntiin lähteneet. Viimeksi tänään aamulla kello oli soimassa viideltä, siirsin kellon kuuteen suoraan. Makasin kuitenkin pienen hetken sängyssä ja potkin itseni ylös. Kyllä kannatti, paljon pirteämpänä suuntasin töihin ja väsynyt rekku jäi tyytyväisenä nukkumaan :)

Tässä pieni päivitys tämän hetken tilanteeseen. Päivitellään taas lisää ja kuvienkin kera!

Palataan!

-H-

2 kommenttia:

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)