maanantai 11. marraskuuta 2013

You wanna hot body?

Look hot in a bikini? You better work b#tch!Kuten Britney jaksaa toistaa uusimmassa singlessään, töitä on tehtävä. Oikeammassa ei voi sekään neiti olla. :) Unelmien eteen on tehtävä töitä, oli ne sitten kuinka pieniä tahansa. 

Onko muuten muilla joskus sellaisia päivä, että toisena se oma peilikuva on ihan ok ja toisena taas näyttää ihan valaalta?? :o Mulla taitaa joka toinen päivä olla ok ja toisena taas ei. Tällaista tämä naisena oleminen on :) Onneksi olen oppinut olemaan tuijottamatta sitä vaakaa, joka vessan lattialla välillä huutelee. Nyt keskitytään vain syömään hyvin ja treenaamaan, hiljaa hyvä tulee, jälleen kerran!

Viime viikko oli omalta osalta hyvinkin aktiivinen. Sain mahdutettua viikkoon neljä salitreeniä sekä muutaman aerobisen.


Joltain sateiselta koiralenkiltä, varusteista kiinni! :)


Salitreenit meni seuraavasti:

Ma: Olkapäät + Hauikset + Ojentajat
Ke: Jalat (Etureidet + Pakarat) + Vatsat
La: Jalat (Takareidet + Pakarat)
Su: Selkä + Rinta + Vatsat

Keskiviikon etureisipainotteinen päivä oli aivan kaamea, sillä hyvällä tavalla :D Vaikka lihasvoima onkin hieman kadonnut muutaman kuukauden lusmuilun jäljiltä, sen voi korvata tahdonvoimalla ja parilla kirosanalla :D Toistot niin loppuun, ettei vaan enää pystynyt... Puuh.

Lauantaille olin alunperin suunnitellut selkä-/rintatreeniä. Suuntasin puolen päivän aikaan salille ja epäonnekseni satuin huomaamaan, että pukuhuone oli täynnä biksukisoihin tähtääviä tai muuten vaan ohjattua treeniä halajavaa tyttöä ja porukan seassa ah aina niin ihana ja kaunis Anna Virmajoki! 

Hitto, suunnitelmat uusiksi, koska puolet salista eli ns. naisten sali varattu näille tytöille. Menin crossariin polkemaan hetkeksi ja vaihdoin suunnitelmaa. Takareidet ja pakarat saivat loppujen lopuksi rääkin lauantaina. Ja oli muuten paras rääkki ikinä takaosastolle! Alkuun hieman polven koukistajaa ja prässiä, jonka jälkeen siirryin tatamille leikkimään kuulilla. Vielä vikana liikkeenä askelkävely ja loppuun totaalinen lyyhistyminen maahan. Jesh!!
Ravinto-osastolla olen saanut hyvän flown päälle (vihdoinkin) ja jos satun jotain halajamaan, niin viikonloppuna saatan yhtenä päivänä hieman herkutella, mutta pyritään pitämään maltillisena. Pääosin mahdollisimman puhdasta ja simppeliä ruokaa. Mitä turhaan kikkailla, kun helppo on myös hyvää :)


Sunnuntain herkkuiltapalaa

Kanaa pakkaseenTänään maanantaina aloitin viikon reippaillen alkuun aamuviideltä koiran kanssa 40 minuutin aamulenkin ja töiden jälkeen kävin salilla veivaamassa viime viikon tapaan olkapäät, hauikset ja ojentajat. Hieman kädet tärisi lopussa kun kuvan nappasin, kuvakin aivan tärähtänyt :D Joskus jos olkapäät saisi....
Tällaista tänne, perusvarmaa ja nyt taas kulkee :) Huomenna pääsen ripsihuoltoon!!! Ihanaa!!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)