tiistai 4. helmikuuta 2014

Kevennetyn päätteeksi kipeänä!

Moikka taas pitkästä aikaa!

Ja tällä kertaa terveiset täältä sohvan pohjalta, työläppäri sylissä. Joo buu, tiedän. Ei pitäisi olla, mutta jäi pari juttua kesken, kun päätin lähteä sairastamaan kotiin, niin kannoin koneen mukanani. Josko sisin tämän viikon mittaisen taudin taltutettua jo pikkuhiljaa.

Tämä alkoi viime viikon tiistaina. Olen yskinyt siitä lähtien sillä seurauksella, että ääni on ollut melkoisen käheä monta päivää ja olisi voinut viikonlopuksi perustaa kuuman linjan :D Ottaa paidan pooois, ottaa sukat pooois... :D No joo.. :) Lauantaina alkoi myös flunssa yskän kaveriksi ja nyt sen verran tukossa, ettei enää excelissä rivit pysyneet paikoillaan, joten totesin, että parempi sairastaa kotona. Pääsisi vihdoin takaisin treenaamaankin!!! Nyt vedetään hedelmäsalaatilla vitamiinitasot kohdilleen ja toivotaan, että jo loppuviikosta pääsisi aloittelemaan salitreeniä :)

Pidin tosiaan toissa viikolla kevennetyn viikon, koska tajuin treenanneeni pitkään ilman taukoa tai mitään kevennettyä hetkeä. Kävin kaksi kertaa tuolla viikolla salilla tekemässä koko vartalon treenin kevyemmillä painoilla. Viikkoon kuului myös enemmän aerobista. Pientä tuskaa kyllä tuotti pysytellä poissa niistä isommista painoista, mutta kun sen tietää, että hyväähän se vain tekee, niin menihän se :)

Viime viikon maanantaina pääsin vielä heti aamusta (puoli kuusi aamulla) tekemään selkä-/rintatreeniä ja päälle vielä vähän olkapäitä ja kyllä oli tehnyt kevennetty viikko hyvää, koska sai treenipainoja nostettua :) Tuolloin olo oli vielä hyvä eikä sairastamisesta ollut mitään tietoa. Tiistaiaamusta kävin vielä polkemassa crossarilla hyvän 45 minuutin treenin, jonka päälle tein vielä vatsachallengen, jonka olen muuten vetänyt kunnialla läpi!! Wuhuu, 30 day ab challenge completed!Salille ja töihin :)Jos tästä sairastelusta pitää muita miinuksia etsiä kuin se, ettei pääse urheilemaan niin toinen on tämän sivuvaikutus, että tekee mieli koko ajan syödä ja syödä! Ja vielä kaikkea epäterveellistä :/ Niin se vain on, että liikunnan mukana tuoma hyvä olo ei aiheuta niitä mielitekoja ja terveellinen ruokavalio tulee mukana ja kulkee käsi kädessä kuin itsestään.


Sunnuntai-illan preppailuja :)


Aamupalaa <3
On on sitä ihan hyvin syötykin :)

Nyt vaan ootellaan, että tervehdytään ja pääsee taas treenin makuun :)

-H-

1 kommentti:

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)