torstai 4. huhtikuuta 2013

Herkuton startannut

Huhtikuun neljäs päivä alkaa olla taputeltu ja niin myös herkutonta huhtikuuta on pidelty neljä kokonaista päivää :D Huomasin jo tammikuussa, kun edellisen kerran olin kuukauden verran totaalikiellossa, että kaikista herkuista kokonaan kieltäytyminen on paljon helpompaa kuin pieni salliminen. Tämähän on tosiaan jo neljäs päivä, kun herkuista on oltu erossa ;) mutta todella helppoa on ollut, jälleen!

Ruokailut on sujuneet oikein mallikkaasti ja olen löytänyt parsakaalista uuden kaverin. Sitä on mixeissä mukana kyllä syöty tähänkin asti eikä sen kanssa koskaan ole ollut ongelmaa, paitsi ehkä pienenä, mutta nyt se jotenkin iski lisukkeena ja lujaa :D Ihan äärettömän hyvä sekoitus on jauheliha, parsakaali, raejuusto ja oliiviöljy. Namskis!



Kaikki nätisti paikoillaan...


Kaikki sekaisin ja ääntä kohti!



Parsakaalin kaverina kanaa


Viikkoon on mahtunut jo pari salitreeniä ja yksi pidempi lenkki. Tiistaina vaihdoin salitreenin ulkoiluun, koska keli oli niin mahtava. Päätin kerrankin lähteä ilman koiraa, koska vuoro oli avokilla koira käyttää ;) Lenkkikuteet niskaan ja matkaan! Tietkin on niin kivasti sulaneet, että päädyin hölkkäilemään osan matkasta. Matkaa kertyi melkein kymppi :)

Aika 01:15:21
Matka 9,2 km
Keskisyke 149
Max.syke 184







Jalat (etureidet) kävin vääntämässä maanantaina, pääsiäisen viimeisenä vapaana pois alta ja normaalirytmi treeneihin siis palautui. Parina sunnuntaina kun on käyty retkiluistelemassa, niin olen suosiolla jättänyt maanantain perusjalkarääkin seuraaville päiville. Keskiviikon treeninä oli vuorossa olkapäät ja kädet. Pikkuhiljaa alkaa jotain niistäkin erottumaan eikä ole vain tasapaksua massaa :D Jotain on siis tehty oikein!




Selässä on vasemman lavan kohdalla tuntunut nyt pari päivää hieman kireyttä. Saas nähdä, miten onnistuu huominen selkätreeni vai josko jopa vetreyttäisi selkää. Noh, ensi viikon lopulla pääsee taas hierontaan :) Jouluna saatu lahjakortti tulee nyt vihdoinkin käyttöön! :) Niin ja enpä ole maininnutkaan vielä; huomenna viimeinen aamuherätys ennen lomaa!!!! Olen siirtänyt lomaa jo pariin otteeseen ja nyt vihdoin pääsen sen pitämään! Ihanaa! Luvassa ensi viikolla urheilua (ylläri pylläri) ja hääjuttuja ;) ja melkein tämä kaikki siis Keski-Suomessa, jonne auton nokka starttaa aikaisin keskiviikkoaamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)