maanantai 22. huhtikuuta 2013

Yhteenveto: Viikot 15 + 16

Moikka!

Nyt tulee sitten yhteenvetoa parin viikon osalta liikuntojen ja ruokailujen suhteen ja eipä tämä nyt niin mairittelevaa luettavaa kyllä ole. Lomailin töistä tuon viikon 15 ja alku sujuikin ihan mallikkaasta, mutta Keski-Suomeen päästyämme lipsuilu alkoi ja sitähän jatkoi sitten pitkälle viime viikkoon asti. MUTTA, sain kuitenkin taas itseäni niskasta kiinni loppuviikosta ja sain revittyä itseni salille :) Jesh!!Vkot 15 + 16
 Nyt kun tuota yllä olevaa yhteenvetoa katsoo, niin tulihan sitä liikuntaa kuitenkin jonkin verran näiden lusmuiluviikkojen aikana, jopa enemmän kuin itse kuvitteli. Tunti etten ole tehnyt mitään :D Ja salillakin on tähän mennessä käyty jo 50 kertaa tänä vuonna :)

Ruokailujen suhteen ei olekaan mennyt sitten niin kovin hyvin aj herkuton huhtikuu meni ihan plörinäksi loman aikana. Olisihan se pitänyt arvata. Peruskaava on mennyt kyllä ihan terveellisellä linjalla ja varsinkin viime viikolla hyvin, mutta loman aikana kahvittelujen yhteydessä sitten maisteltiin sitä sun tätä ja ryokailurytmien puuttuessa tulee syötyä vähän sitä sun tätä. Onneksi pääsi kotiin ja töihin niin syöminenkin helpottui :) Huomaan, että töissä ollessa on niin helppo pitää rutiineista ja ruokarytmeistä niin paljon helpommin kiinni, kun on aina tietyt kellonajan kun syö lounaan ja välipalan. Siinä onkin sitten jo suurin osa päivästä mennyt kun kotiin pääsee.

Nyt on kuitenkin jälleen uusi vaihde silmässä ja jatketaan hyvin alkanutta projektia taas pienen tauon jälkeen :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)