perjantai 19. huhtikuuta 2013

Motivaatio hukassa?

Moikka taas pitkästä aikaa!!

Kuten otsikosta näkee, on motivaatio ollut nyt reilun viikon karussa enkä ole sitä meinannut löytää mistään, vaikka kuinka etsisi. Tästä voikin päätellä, että treenailut ovat olleet hieman hakusessa ja syömiset vieläkin enemmän...

Loman aloitus sujui hyvin viime viikolla ja vapaa-ajan huomattavan lisääntymisen myötä sainkin liikuttua alkuviikosta hyvin. Vielä keskiviikkona viime viikolla sain päivälle mahdutettua aamuaerobisen ja salitreenin, mutta sen jälkeen onkin mennyt plörinäksi.. Keskiviikkona lähdettiin tosiaan ajelemaan Keski-Suomeen heti aamusta ja iltapäivällä rehkittiinkin salilla. Itsellä oli vuorossa selkää ja rintaa ja sainkin hyvin treenattua, vaikka sali oli itselle aivan uusi.

Torstaille oli lomaviikolla varattu hieronta ja kyllä olikin taas ihminen jumissa!! Tällä kertaa hierojana mies (viime kerralla oli nainen) ja tämä runnoi hartiat ja jalat auki voimalla :o Mutta kyllä teki hyvää!

Tuosta eteenpäin onkin mennyt miten on ja motivaatio on ollut hieman hukassa jopa kotiin palattua. Keski-Suomessa ei tuntunut oikein löytyvän aikaa liikkua, kun piti jokaiseen väliin mahduttaa jotain ohjelmaa ja kavereiden tapaamista. Kotiinpaluun jälkeen en ole vielä päässyt salille asti, mutta tänään yritys on kova ja se ei jää enää yritykseksi!! Nyt on pakko ottaa jälleen itseään niskasta kiinni ja ryhdistäytyä. Olo ei ole nimittäin ollenkaan hyvä ja pöhö on kohillaan :D

Häiden osalta saimme hyvin asioita hoidettua Keski-Suomessa. Kävimme tilaamassa häihin kakun ja kukat. Kukat tulevat olemaan kalloja ja kakkuun tulee myös sokerimassasta tehtyjä kalloja <3 Satuin löytämään netin ihmeellisestä maailmasta juutri sopivan kakun kuvan meille ja kakun tekijä oli asiasta oikein mielissään kun asia oltiin suunniteltu ulkonäköä ja makuja myöten valmiiksi! Kävin myös viemässä kampaajalleni hieman kuvia ideoitavaksi hääkampausta varten :) Ja kaiken kukkuraksi löydettiin mekot morsiustytöillemme! Hyvin tuottoisa loma siis takana häiden suunnittelun osalta. :)

Tällaiset pikaiset kuulumiset tähän väliin ja toivottavasti seuraavat onkin jo hieman myönteisemmät :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)