maanantai 1. huhtikuuta 2013

Yhteenveto: Viikko 13

Moikka!

Viimeistä pääsiäisen vapaata vietetään ja niin vain huhtikuukin alkanut! Ehkä se ensimmäinen virallinen kevätkuukausi joidenkin mielestä :) Ja jos maaliskuuta taaksepäin katselee, niin ehkä tuo tänä keväänä ainakin pitää paikkansa, sen verran kylmiä öitä ja aamuja ollut viime kuussa!

Se ei kuitenkaan ole estänyt tallustamasta aamulenkkejä koiran kanssa, vaan kamppeet on aina puettu päälle ja lähdetty liukastelemaan yön aikana jäätyneille teille. Viime viikollakin tuli aamekävelyitä tehtyä jopa neljä! Salitreenejä sain viikolle myös neljä:

Ti: Olkapäät + Hauikset + Ojentajat + Vatsat
Ke: Jalat (Etureidet) + Vatsat
Pe: Selkä + Rinta
La: Jalat (Takareidet) + Olkapäät + Kädet + Vatsat


Vko 13


Maaliskuu on ollut kovin urheiluntäyteinen, vaikka viime kuulle mahtuikin muutama sairaspäivä flunssan ja vaaisaudenhammasoperaation takia. Aktiivisesti on kuitenkin liikuttu ja sama tahti tulee jatkumaan koko kevään. Helposti viikkoon saa mahdutettua paljon liikuntaa, jos vain haluaa! Jos ei muuten niin aamulenkkien merkeissä ja vielä kun tiet sulavat ja kelit lämpenevät, niin mikäs sen mukavampaa kuin aamuauringossa herätessä!

Tässä yhteenvetoa maaliskuun minuuteista, kaloreista ja kilometreistä. Ihan hyvin vai mitä? :D






Nyt onkin jo huhtikuun ensimmäinen päivä ja herkuton on startattu! Ekaa päivää vasta viedään, joten katsotaan miten tämä tästä lähtee sujumaan. Toivottavasti yhtä helposti kuin tammikuu ;) Haasteen teettää tuleva talviloma, joka häämöttää viikon päässä, mutta rakas siippani on luvannut tsempata myös sen yli :)

Onkos muita herkuttoman huhtikuun viettäjiä? :)

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Täällä yksi kanssa viettää herkutonta huhtikuuta, olin myös herkuttomalla tammikuulla:) Tykkään blogistasi.. Täällä on menossa elämänmuutos projekti, painoa alas ja lisää liikuntaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes mahtavaa! Onnea sinulle herkuttomalle ja elämäntapamuutokseen! Hengessä mukana! :-)

      Poista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)