sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Huomenna starttaa!

Nimittäin herkuton huhtikuu! :) Who's with me?

Nämä pääsiäispyhät ja itselleni sallimani mässäily alkaa tulla jo korvista ulos ja nyt onkin hyvä hetki laittaa stoppi herkuttelulle ja vetäistä huhtikuu terveellisen elämän parissa! Muutenkin maaliskuu on mennyt syömisten osalta vähän niin ja näin, joten tästä on hyvä aloittaa hyvällä spurtilla kohti jo alkanutta kevättä ja tulevaa kesää :)

Kiellettyjen listalla on tottakai kaikki sokeri- ja rasvaherkut, sekä mielettömät muut hiilaripommit. Proteiinipitoista, hyviä rasvoja ja maltilla hiilareita, pääosin kasviksista, osittain silloin tällöin hedelmistä (joita sallin kohtuudella) ja tietenkin täysjyväpastasta ja -riisistä sekä perunasta. Pitäähän treeneihin saada hieman polttoainetta :)

Aloituskuvat ja -mitat tottakai napattu, joten katsotaan mitä saadaan aikaan kuukaudessa! :) Ja siitähän on tottakai hyvä jatkaa.

Vielä olisi pari vapaata edessä, ihanaa! Talvilomakin kolkuttelee jo oven takana ja se onkin melko täynnä ohjelmaa :) Ihanaa, kun aamuja on saanut aloittaa tässä muutamana päivänä aivan rauhassa, ilman kelloa. Virkeänä herännyt joka aamu luonnonvaloon ja suunnannut joko koiran kanssa ulos aurinkoon tai salille. Eilenkin suuntasin aamupalan jälkeen tekemään viikon viimeisen salitreenin eli vuorossa oli takareisiä ja pakaroita sekä tein vielä parit liikkeet olkapäille, hauiksille ja ojentajille. Lämmittelin alkuun crossarilla ja tein lisäksi lämmittelysarjaksi kahvakuulalla kiertoharjoitteluna sumokyykkyjä (3x15), suorin jaloin maastavetoa (3x20) ja kahdeksikkoa (3x20). Viimeinen liike siis; kuulaa kierretään kasin muodossa jalkojen ympäri, pidetään selkä suorana ja pylly mahdollisimman alhaalla, jotta reisissä on staattista pitoa koko ajan. Hyvin sain lämmön tällä ylle :) Ja loppuun tuli tehtyä ihan hullun hyvä supersetti olkapäille: Viparit sivuille, viparit eteen ja takaolkapäät käsipainoilla! Hyvän pumpin sai tällä!

Aika 01:11:37
Kalorit 757
Keskisyke 147
Max. syke 178

Viime aikoina olen alkanut lisäämään aamupuurosettiini heraa tuomaan hieman proteiinia lisää ja vatsa onkin pysynyt tämän jälkeen hiljaa useamman tunnin. Raejuustoa olen edelleen pitänyt mukana sivussa, mutta hera on tuonut lisän aamupalaan. Itse käytän maustamatonta, joka tuo vain pienen sivumaun puuroon, mutta voisin sitä makuherojakin käyttää :)

Aamupalan väsäilyä :)


n. 10g heraa ja n. 10g soijalesitiinirakeita


Aamukahvi <3
Eilen lankalauantaina kun kaupat olivat auki, niin suunnattiin avokin kanssa hieman kaupoille ihmettelemään. Oli siellä kyllä moni muukin :o Mutta... Stadiumissa oli vielä eilen voimassa Ota 3, maksa 2 -kampanja ja pitihän se käydä hyödyntämässä ;) Itselleni tarttui mukaan uudet treenikengät <3 (VIHDOINKIN), treenitoppi ja pitkähihainen, jota olin kuolannut jo aikaa sitten. Ja kaiken kukkuraksi kengät olivat viimeiset kappaleet ja puoleen hintaan ja samoin pitkähihainen oli puoleen hintaan! Mikä tuuri! Ja kaikki sattuivat olemaan Nikea :) Eikö oo hienoja? :)


Love my new shoes <3
Shoppailun jälkeen käytiin kiinalaisessa syömässä seisovasta pöydästä :) Oli hieman tulista chili-kanaa tarjolla, muutamat saivat kokea chilin potkun, sen verran ihmisiä yskitti pöydissään..
Illasta kävin koiran kanssa vielä sulattelemassa kiinalaisia pois reippaalla kävelylenkillä ja tämä sunnuntaiaamukin on alkanut jo aamuaerobisella :) Hyvin liikunnan täyteinen pääsiäinen siis ollut ja huominen vielä aikaa urheilla :)

Tänään olisi tarkoituksena käydä pesemässä auto vanhempien pihassa ja tämä on ollut ainoa pääsiäisen missio, joka on pakko suorittaa :D Koko talven liat autossa kiinni! :/ Ehkä myös kummitytön moikkaamista, mutta muuten vain oleilua ja aurinkoa :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)