perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkää perjantaitaTäällä on vietetty pitkää perjantaita urheillen. Aamu alkoi hieman ennen ysiä. Sain kerrankin nukuttua niinkin pitkään :D Heräsin kyllä jo avokin kelloon seiskan aikaan, mutta sain unen päästä kiinni vielä pariksi tunniksi. Vaatetta päälle ja lenkille koiran kanssa. Hieman pilvistä oli kun lähdettiin, mutta sieltä se aurinko lopulta kuoriutui ja kiva vajaan tunnin kävely tehtiin aamutuimaan :) Vain pari astetta pakkasta ja aurinko paistoi, me like :)

Aamupalan, välipalan ja parin House-jakson jälkeen suuntasin salille tekemään selän, rinnan ja vatsan. Hyvän treenin sain aikaan ja kerrankin tuntui tämä treeni kulkevan alusta loppuun asti hyvin! Tämä ei niitä kivoimpia päiviä ole, vaikka selkää tykkään tehdäkin, mutta rinta tökkii. Nyt kuitenkin tuntui sujuvan ja penkkipunnerrukseen nappasin isommat käsipainot kuin viimeksi :)


Ready to go!
Aika 01:02:18
Kalorit 559
Keskisyke 134
Max.syke 165

Loppupäivä onkin mennyt hieman siivoillessa (aurinko tuo kaiken esiin!!) ja ajatus leffasta ja dinnerista olisi avokin kanssa ilmoille heitetty :) Ravintola ideana houkuttelisi kyllä, koska nyt ei olisi energiaa kyllä kokkailla...

Aurinkoista Pääsiäistä!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)