perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kevennettyä viikkoa ja hierontaa

Kuulumisia tältä rintamalta :) Viikko taas mennyt juosten ohi ja mitään taas ehtinyt päivitellä.. :/

Flunssasta on nyt parannuttu ja tämä viikko on pidetty kevyenä eli salitreenit olen jättänyt kokonaan väliin täysin suunnitellusti. Hinku kuitenkin sinne on suuri, joten salilla tulen ehkä vierailemaan huomenna löysän, tai no kevyen, treenin puitteissa.

Aerobiset on rullailleet kuitenkin samaan tahtiin kuin ennenkin ja jopa ehkä hieman enemmän tulee aerobista tehtyä tällä viikolla. Viikko aloitettiin tietenkin aamuaerobisella ja maanantaiaamun aamukävely olikin melkoisen rapsakka, mutta hyvällä pukeutumisella siitäkin selvittiin :) Asteita melkein -19... Hrrr...


Asennekysymys :) Ja tietenkin vaatetus

Aamupalaa maanantailta

Seitiä ja salaattia

Maanantai meni hujahtaen ohi, aamun reippailun ja rauhallisen aamupalan jälkeen töihin ahertamaan ja siellä vierähtikin normaalia pidempään ja hieman kiirus tulikin kotiin haukkaamaan hieman jotain syötävää ja siitä sitten juoksujalkaa taloyhtiön hallituksen kokoukseen, joka venyi melkein yhdeksään asti. Olipahan puristus sekin keikka :o

Tiistaiaamuun sama herätys eli aamuaerobista :) Tiistaina suuntasin pitkästä aikaa vanhan opiskelukaverini kanssa syömään töiden jälkeen. Oli ihana vaihtaa kuulumisia ja syödä hyvää ruokaa pitkän kaavan mukaan :) Alkupalana kylmäsavulohta rucolapedillä, pääruokana yrttibroileria ja kasviksia. Tähän asti meni ihan mallikkaasti, mutta pitihän se saada pieni pala ihanaa suklaakakkua ja pallo vaniljajäätelöä ;)


Piristystä pöytään :)

Keskiviikon treeninä oli hieman pidempi lenkki koiran kanssa, josta osan matkaa hölköteltiinkin. Matkaa kertyi noin 6,5 kilometriä ja aikaa kului tunti. Hyvä reipas lenkki keskiviikolle :)


Keskiviikkolenkin jälkeen pari pientä pyöreää ja kananmunaa :)

Torstaina oli ihanaa omaa aikaa: Kahden tunnin kokovartalohieronta <3 Sain sen vihdoin ja viimein varattua ja tätä oltiinkin odotettu jo kauan :) Kyllä sieltä jumeja löytyikin. Vasemmalla puolella lannelihaksessa oli selkeää kireyttä, jonka olen jo jonkin aikaa tuntenut sellaisena pallona selässä, joka muljauttelemalla on hieman kipeä, mutta ei ole muuten vaikuttanut mihinkään. Sitä hierottiin melko pitkään auki ja saatiinkin. Yläselkä oli kuulemma tasaisesti jumissa ja siihen keskityttiin myös melko kauan :D Jalkoihin siirtyminen.... Huhheijaa... Pohkeet... Auts... Samoin sisäreidet ja pakarat. Mutta meni kaksi tuntia nopeasti! :o Mielestäni makasin siinä noin puoli tuntia, kun kello oli jo puoli kuusi. Niin vain kaksi tuntia hujahti hetkessä. Vaikka se välillä kamalalta tuntuikin niin teki kyllä hyvää :)

Hieronnan jälkeen kotiin ja kokkailut oli kotona täydessä vauhdissa <3 Olipa kivaa pitkästä aikaa tulla juuri valmiseen pöytään. :)

Tänään on suoritettu jo aamusta aamulenkkiä. Töissä on tällä hetkellä melkoisen raskasta, niin montaa asiaa pitäisi tehdä, uusia järjestelmiä, rekryasiaa, valmennustehtäviä... kaikki mahdollinen kerrallaan. Onneksi tänään tuli kuitenkin joitain hyviä uutisia, mutta tekemistä riittää kyllä edelleen, ja paljon! Kotiin päästyäni lähdettiin yhdessä pitkästä aikaa koiran kanssa metsään ja kyllä keli suosikin. Ihanaa, kun ei pimeyteen tarvitse tulla töistä vaan valoa riittää jo pitkälle alkuiltaan :)
Karvakuono ei jaksanut jäädä odottamaan :)

Valoilmiö häikäisi :)

Ja muuten: hääkutsut pistetty postiin sunnuntaina, tipahdelleet alkuviikosta kutsuttujen postilaatikoihin ;)
Viikonloppu taas edessä ja Voicen parissa taitaa mennä tämäkin perjantai-ilta, huomenissa olisi tarkoitus lähteä syömään Helsinkiin :) Katsotaan josko salitreeni kutsuisi aamusta :)

Ihanaa viikonloppua! Nauttikaa hyvistä ulkoilukeleistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)