maanantai 25. maaliskuuta 2013

Yhteenveto: Viikko 12

Moikka!

Hyvä viikko jälleen takana liikunnan osalta! Olen niin tyytyväinen itseeni, että olen päässyt yli siitä aamulenkkien kammoksumisesta ja nyt ne ovat jo pidemmän aikaa olleet vain positiivinen osa viikkojani :) Ja kuten kuvasta näkyy, polkuja on tallailtu jo yli 50 kertaa, hui!! :o
Tänäänkin hämmästyksekseni huomasin aamulla auringon olevan korkealla jo 5:40 kun olin puolessa välissä perinteistä aamukävelyä koiran kanssa. Niin vain se kevät tulee!! :)

Huolenaiheena oli viime viikolla salitreenien vähyys, mutta sain mahdutettua viikkoon kuitenkin kolme treeniä salille.

Ma: Jalat (Etureidet) + Vatsat
Ke: Ylävartalo
La: Jalat (Takareidet) + Olkapäät + Vatsat


Vko 12


Alkuviikosta skippasin tiistaille suunnitellun treenin (hyi mua!), mutta pääsinkin jo lauantaina tekemään treenin, vain pari päivää viisaudenhammasoperaation jälkeen, joka on parantunut todella hyvin ja torstain jomottelujen jälkeen ei ole vaivannut ollenkaan :)

Aerobista on tullut viikoille aika paljon mukaan koko kevään ja enpä ainakaan tällä hetkellä näe tarvetta niitä vähentää. Aamukävelyt herättävät päivään ja mielelläni ne teenkin. Pakkohan se koirakin on kuitenkin käyttää, niin otetaan siitä kaikki hyöty irti ;D

Kyllä se kaunareillakin onnistuu :)


Päivä D-vitamiinilisää :)


Eilen sunnuntaina käytiin jälleen retkiluistelemassa, mutta itse en saanut vedettyä tällä kertaa kuin kierroksen, koska jalat alkoivat hapottamaan niin paljon edellisen päivän treenin pohjilta eikä vauhtia vain saanut enää potkittua. Tänään onkin suosiolla jätetty maanantain perinteinen jalkarääkki huomiselle :D

Ruokailu onkin sitten toinen juttu.... Pääsääntöisesti päivät menee perusrungon mukaan eli runsaasti proteiinia ja joka aterialla, hyviä rasvoja ja hiilareita maltillisesti. Suurin ruoka treenin jälkeen. Tasaiset ruokailuvälit. Mutta... Sitten mukana on välillä herkkuja. Herkkuja siellä, herkkuja täällä. Ja kun niin hyvin, ilman juuri mitään ongelmia olin herkkulakossa koko tammikuun! Helmikuussakin pääosin pysyin irti, muutamaa kertaa lukuunottamatta. Paino ei kuitenkaan ole juuri noussut eikä seiskoille ole menty, mutta mieli sanoo että ei hyvä!

Nyt maaliskuu on mennyt joten ihan plörinäksi. Paino ei kuitenkaan ole juuri heitellyt, mutta en silti arvosta itseäni ja varsinkaan valintojani tällä hetkellä kovinkaan paljon. Veikkaisin suurimpana syynä olevan sen, että pääsin vihdoin uusille kymmenluvuille ja se antoi ikään kuin luvan hellittää, vaikka todellisuudessa omassa mielessäni en vielä tavoitteessa ole/ollut. Tämä kuuden kympin tavoittaminen kuitenkin oli niin iso välitavoitteen saavuttaminen, että olen alkanut hölläämään tahtia. Ja tämä ahdistaa!!

Nyt onkin tarkoitus ottaa jälleen itseä niskasta kiinni ja aloittaa herkuton huhtikuu! Kuka on mukana? :) Nyt syödään kaikki pääsiäissuklaat pois kaapeista roikkumasta ja mennään kohti kevyempää kevättä :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)