tiistai 5. maaliskuuta 2013

Yhteenveto: Viikko 9

Heippis!

Niin se maanantai meni hujauksella ohi kiireiden merkeissä ja enpä ehtinyt yhteenvetoa päivittää viime viikon osalta eilen. Viime viikosta ei kuitenkaan ole montaa sanaa sanottavana, koska se meni sairastelun parissa suurimmilta osin.

Alkuviikosta olo oli vielä hyvä ja maanantaina ehdin käydä tekemässä hyvän jalkarääkin, tai no, etureisirääkin :) Sain myös alkuviikkoon pari aamuaerobista maanantaille ja tiistaina vielä aamulenkin aikana olo oli ihan hyvä. Se kuitenkin heikkeni kellon tikittäessä päivän aikana eteenpäin ja salikassi jäikin töihin suosiolla odottamaan parempia oloja. Olo oli aika tukala keskiviikon ja torstain, mutta perjantaina pääsin jo töihin, mutta muuten sekin meni levätessä.Lauantaina olo oli kuitenkin jo niin hyvä, että pääsin aamulenkille ja sunnuntaina sama homma :) Viikko meni siis aika kevyesti. Maanantain jlakatreenin jälkeen etureidet ei meinanneet palautua millään! Vielä torstaina oikein särki reisiä, kun kroppa yritti taltuttaa kaikki pöpöt, joten ei keskittynyt lihasten palautteluun. Kaiken lisäksi maanantain hammaslääkärin jälkeen viisaudenhammas alkoi temppuilemaan (minkälie pöpön tunkivat mulle sinnekin) ja sitä särki ihan kiitettävästi koko viikonlopun, mutta se on onneksi laantunut myös.

Eipä siis sen ihmeempi viikko tuo edellinen :) Toivuttu on kuta kuinkin ja nyt onkin kevennetty viikko vuorossa Pidän sen any way, vaikka viime viikko ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)