maanantai 18. maaliskuuta 2013

Yhteenveto: Viikko 11

Aurinkoista maanantaita!

Viikko jälleen vierähtänyt ja parin rikkonaisen viikon jälkeen on taas täysi viikko aherrettu urheilun parissa. Flunssa on selätetty jo kokonaisuudessaan ja kyllä on paikat kipuilleet sairastelu- ja löhöilyviikon jälkeen ihan kiitettävästi :)

Salitreenit muodostuivat seuraavasta:
Ma: Olkapäät + Kädet + Vatsat
Ti: Jalat (Etureidet) + Vatsat
To: Selkä + Rinta + Vatsat
La: Takareidet + Pakarat + Olkapäät + Kädet + Vatsat

Normaalista poiketen tein viikon ensimmäisen jalkatreenin vasta tiistaina, koska edellisen päivän retkiluistelu oli vienyt jaloista totaalisesti voimat :D Kivaa se kuitenkin oli ja tavoitteena olisi vielä käväistä ainakin kerran tänä keväänä! Ensi viikonlopulle on luvattu jälleen hyviä kelejä, joten silloin voisi harkita :)

Viikon ensimmäinen jalkatreeni on aina etureisipainotteinen,mutta kyykkyjen ja prässin muodossa tulee harjoitettua kokonaisvaltaisesti jalkoja. Takareidet saavat enemmän hittiä toisena jalkapäivänä. Pakaroita pumppaillaan tottakai kumpanakin päivänä ;) Olkapäät ja kädet ovat saaneet myös tässä jonkin aikaa treeniä parikin kertaa viikossa. Niissä lihakset eivät olekaan niin isoja, joten niitä voi treenata hyvinkin treenata pari kertaa viikossa, koska palautuvat nopeammin kuin esimerkiksi isot reisilihakset.


Vko 11

Aamuaerobisia mahtui viikolle kolme kappaletta ja vielä eilen sunnuntaina kävin tekemässä pidemmän kävelylenkin auringon paisteessa koiran kanssa. Oikein hyvä viikko siis takana
Ruokailujen suhteen olen alkanut hieman hölläämään tahtia, koska tiputeltavaa ei ole enää paljoa. Tietysti kiinteytymistä saisi olla ja paljon vielä, mutta oikeaan suuntaan kuitenkin mennään :) Olen kuitenkin huomannut, että mitä enemmän höllään, sitä helpommin menee överiksi, joten yritän kuitenkin pitää pilkun tarkalleen rungosta kiinni ja syön hieman enemmän aina sitten ruokailujen yhteydessä ja viikonloppuna saatan hieman nautiskella, jos siltä tuntuu :)

Olen enemmän alkanut kiinnittämään ruoan laatuun huomiota ja miettimään saanko riittävästi kaikkia tärkeitä ravintoaineita, onko ruokavaliossa riittävästi kaikkia rakennusaineita. Tästä voisi ehkä tehdä lähitulevaisuudessa hieman omaa postausta :)

Tänään vuorossa maanantain perinteistä jalkarääkkiä!! Jesh!Kuva


Näillä mennään :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)