sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

11kmViikko alkaa olla pulkassa ja tänään onkin vietetty melkoisen aktiivista sunnuntaita :)

Aamulla heräsin jo puoli kahdeksan aikaan ja päätin nousta kun ei enää väsyttänyt. Aurinko oli melkein noussut jo, mutta pakkasta oli edelleen noin -15. Voisi nämä kelit kyllä pikkuhiljaa alkaa lämpenemään. Lenkkivaatteet päälle ja koiran kanssa ulos. Hyvä 50 minuutin aamupyrähdys tehtiin ja eipä ulkona juuri muita näkynyt. Arkiaamuisinkin olen yleensä eläkeläisten kanssa samaa aikaa kävelemässä, jos edes heitäkään matkalla näkyy :D


Pari pientä pyöreää ennen lähtöä


Palautusjuomat matkaan

Oltiin sovittu alustavasti lähtevämme luistelemaan jo alkuviikosta jos aurinko paistaisi ja paistoihan se kirkkaalta taivaalta. Ei muuta kuin kamat kasaan, hieman evästystä ennen lähtöä ja Tuusulanjärveä kohti, jossa on aurattu reitti matkaluistelua varten :)


Sunnuntailuistelija :DKeli kyllä suosi ulkona liikkuvia ja ihmisiä olikin liikkeellä paljon. Mutta ei niin häiritsevän paljon, että niitä olisi tielle asti riittänyt. Kaikki mahtui reitille. Järven jäällä oli niin luistelijoita, hiihtäjiä, kävelijöitä kuin koiran ulkoiluttajia. Pakkasta muutama hassu aste ja aurinko helotti kirkkaalta taivaalta.

Kierrettiin reitti kahdesti ja matkaa tuli 11km, aikaa kului reilu tunti. Aamun kävely oli kuitenkin alla, joten jätettiin kierrokset kahteen, muuten olisi ehkä voinut kiertää vielä kolmannen. Voisi myös harkita retkiluistimien ja sauvojen vuokrausta. Melkoista vauhtia jotkut viipottivat ohi sauvojen ja retkiluistimien kanssa. Omat vanhat, hieman huonossa terässä olevat kaunoluistimet eivät kauheaa vauhdin hurmaa antaneet :D

En ole luistellut moneen vuoteen, siitä on ehkä 7-8 vuotta kun viimeksi luistimet on olleet jalassa :o Oli kuitenkin kivaa ja voisi mennä uudestaankin :) Otti kyllä koville, oikein hyvän treenin sai aikaan. Jaloissa alkanut tuntua päivän mittaan. Onneksi otettiin palarit mukaan :) Ja luistelemasta suoraan syömään vanhemmilleni, joten hyvät tankkaukset suoritettu reippaan liikuntasuorituksen jälkeen.

Nyt voi loppuillan nauttia sohvalla löhöilystä. Eilen muuten tein melkoisen herkun yksinäiseen iltaani. Pilkoin banaanin ja siihen sekaan hieman maapähkinävoita.... Nam!! :)


Lauantai-illan herkku

Mites teillä muilla on viikonloppu mennyt? Onko aurinkoiset kelit saaneet ulkoilemaan? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)