perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pyöräilykausi avattu!

Moikka!

Mikä onkaan parempi tapa aloittaa päivä kuin vetäistä lenkkikuteet niskaan ja lähteä koiran kanssa reippaalle kävelylenkille. Valtaosa näistä aamulenkeistäni on siis reipasta kävelyä, ei juoksua. Juoksua testasin viime kesänä muutamaan otteeseen, mutta reippaat kävelylenkit ovat kuitenkin mukavempia :) Varsinkin näin keväällä kun viiden jälkeen on jo valoisaa eikä vastaantulijoita ei nimeksikään. Vielä kun lämpimämmät kelit tulisivat niin vaatekertaakaan ei tarvitsisi niin paljoa :)

Eilen aamulenkilläkin näin kevään ensimmäiset valkovuokot! Niin pitkällä tämäkin kevät alkaa olemaan.


Omaa kameraa ei matkassa ollut, joten kuva täältä
Kotiuduttuani alan aina puuron keittoon. Aamupuuro on vaan jotain niin hyvää. Lomalla ollessamme majailimme mökillä, jossa ei juoksevaa vettä ole ja olot ovat muutenkin hieman askeettiset, joten jouduin pärjäämään leivällä ja muilla korvikkeilla. Oli kyllä ihana palata kotiin puurokattiloiden ääreen kotiin :) Lisukkeet puurossa hieman vaihtelee ja tällä hetkellä mennään heralla, mehukeitolla ja soijalesitiinirakeilla. Jos oikein herkkupuuroa haluaa niin mehukeiton sijaan mukaan mansikoita ja banaania. Namskis! <3


Kaurapuuroa heralla, soijalesitiinirakeilla ja mehukeitolla


Sitä suurinta herkkua <3


Viime kauppareissulta mukaan tarttuneita vaihtoehtoja


Tulipahan eilen aamulla mieleen aamupalaa syödessä, että kuinka ihmeessä jotkut pystyvät elämän ilman aamupalaa :o Olen koko ikäni syönyt aamupalan ja se on asia, mitä ilman on hyvin vaikea aloittaa päivää. Tämäkin on tietysti tapa, joka on pinttynyt lapsuudesta asti takaraivoon, mutta eipä se ole kaikonnut elämästäni ja arkirutiineistani yhtään minnekään kotoa pois lennettyä :)

Avattiin muuten eilen avokin kanssa pyöräilykausi ja käväistiin vetämässä "kevyt" reilu tunnin lenkki. Kilometrejä tuli melkein 25 ja alkumatkasta osui pitkälle suoralle ihan mahdoton vastatuuli, jossa meinasin heittää pyörän ojaan ja kävellä takaisin kotiin :D Oli muuten kiva huomata, että kunto on kohonnut talven aikana. Poljimme samaa reittiä kun viime kesänä/syksynä ja tämä reitti sisältää muutamat pitkät ylämäet ja ne oli huomattavasti helpompia kuin viimeksi, vaikkei siltikään kivoja :D

Lähdössä (tässä huushollissa on peilit kortilla :/ )

Aika: 01:18
Matka: 24,7 km
Kalorit 799
Keskisyke: 155 (niin mikä kevyt lenkki :D )
Max.syke: 190 (isossa ylämäessä :D )
Keskivauhti: 18,9 km/h
Max.vauhti: 40,1 km/h


Tänään viettelen lepopäivää ja siivoilun parissa menee tämä perjantainen sadepäivä. Ruokailut on pysyneet tällä viikolla hyvin suunnitellussa ja omien eväiden kantaminen on taas alkanut pienen tauon jälkeen. Kuten ole aikaisemmin maininnut, niin työpaikan ruokalassa valikoima on vaihtelevaa ja aina ei proteiininsaanti ole niin hyvin turvattu kuin toivoisi, joten tykkään kannella omia eväitä mukanani.


Eilinen lounas: Seitiä, salaattia, avokadoa ja banaani


Välipalaa: Mansikoita, mustikoita, cashew-pähkinöitä ja rahkaa


Iltapalalla onkin ollut tällä viikolla rahkaa monessa muodossa ja alla yksi combo: rahkaa, banaania, vehnäleseitä sekä sekaan hieman jugua ja mysliä :)


Huomenna vuorossa taattua hikitreeniä eli takareisiä, pakaroita ja ainakin olkapäitä ;)

-H-

1 kommentti:

  1. Blogissani on sinulle haaste:
    http://maaritsblog.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)