keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Se parempi viikko :)

Ihanaa! Rytmi palannut ja treenit kulkee! :) Viikko aloitettu muutamalla salitreenillä ja tänään oli vuorossa selkää ja rintaa. Olo on vaan niin paljon parempi hyvän, hikisen salitreenin jälkeen ja sitä voi olla paljon tyytyväisempi itseensä kun on valinnut salin sohvan sijasta!

Maanantain treeninä oli olkapäitä, hauiksia ja ojentajia. Olin käynyt hieman reippaammalla ja pidemmällä lenkillä sunnuntaina ja lauantaina olin jalkatreenin kuitekin tehnyt, niin päätin siirtää maanantaisen etureisirääkin suosiolla tiistaille. Olkapäät tuntuvat ottavan hyvin vastaan supersarjaa, jota olen nyt tässä hetken aikaa niille tehnyt: viparit sivuille, viparit eteen ja takaolkapäät käsipainoilla etunojassa. Kaikki yhteen putkeen hirveellä syykkeellä ja kyllä polttelee :) Joudun kohta taas jälleen nostamaan hauiskääntöihin painoja, sen verran hyvin tuntuu tuo rauta niissäkin nousevan.

Eilinen jalkarääkki oli kyllä taas niin kivaa :) ihan tyhmä olo tuli, kun piti lusmuilla melkein pari viikkoa, koska tuo treenaaminen on kuitenkin vaan niin mahtia. Eilen oli siis vuorossa näitä koipia ja tarkemmin vielä enemmän etureisiä. Alkuun hieman pienemmillä painoilla Hackia ja sitten lisäilemään painoja joka sarjaan. Hyvin poltteli ja hyvä alku treenille. Päälle polvenojennuksia, vaakaprässiä, takapotkuja ja pari muuta liikettä ja sitten alkoikin tämä tyttö olla jo valmista kauraa. Loppuun vielä vatsoja ja loppujäähdyttelyt crossarilla. Ihan hyvä oli aloittaa tämä viikko etureisillä, sillä takareidet ovat hieman juntturassa vielä viikonlopun treenistä :D


Eilinen iltapala: Munakas kalkkunaleikkeellä ja lots of spices :)

Tänään vuorossa oli selkää, rintaa ja vatsoja. En tiedä mistä johtuu, mutta treenit ovat alkaneet mennä nopeammin loppuun :o Mitään en jätä välistä, mutta aikaa ei kulu enää niin paljon kuin aikaisemmin. Kai sitten turha odottelu on vaan jäänyt ja mennään täysillä, kun salilla kerta ollaan :) Tänäänkin treeni kesti noin 50 min. kokonaisuudessaan ja polkasin vielä crossarilla päälle 20 minuuttia. Eikä nyt kyse ole pelkästään tästä treenistä vaan kaikista. Kuinkas paljon teillä kuluu aikaa salilla?


Töistä lähdössä kohti gymiä


Tänään muuten söin jotain, mitä on pitkään jo pitänyt syödä, mutta aina kyseinen ruoka-aine on jäänyt kauppaan. Olen tätä kyllä syönyt muussa muodossa, mutta en ihan sellaisenaan. Nimittäin avokadoa! Kyllä :D Sain vihdoinkin napattua kaupasta mukaan syöntikypsän version ja nakkasin siitä puolet kanapastan joukkoon. Oli hyvää niin kuin oletinkin <3 Eiköhän tämä jää ruokavalioon pysyvästi, kun se kerran sinne nyt vihdoin pääsi mukaan :)


Herkkua <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)