tiistai 30. huhtikuuta 2013

Erilaista vappua :-)

Moikka ja hyvää vappua! :)

Oma vappu menee kotona kahdestaan koiran kanssa, avokki karkasi Keski-Suomeen veljensä varpajaisiin. Heidän perheensä vahvistui pienellä tytöllä menneenä sunnuntaina. Voi muuten olla vaikeaa toi miesten valintojen teko välillä. Piti tehdä herran puolesta päätös lähteäkö vaiko eikö, kun ei se itse osannut sitä tehdä :D


Lauantailta


Olenkohan tässä vaiheessa vielä herännyt :)


On siellä joku lihas.... jossain läskin alla




Pyörälenkille lähdössä sunnuntaina


Eilen viettelin lepopäivää viikonlopun jäljiltä. Lauantain jalka-+ muu treeni ja sunnuntain pyörälenkki veivät sen verran mehuja, että oli parempi himmailla maanantai. Tänään olikin sitten virtaa töiden jälkeen suunnata salille tekemään jalka(etureisi)- ja vatsatreeni. Sai kaikessa rauhassa näin vappuaattona vääntää rautaa, eipä montaa immeistä salilla näkynyt ;) mahtoivatko olla jo Mantaa lakittamassa.

Tiistain treeni:

Hack-kyykky
Vaakaprässi
Polvenojennukset
Takapotkut laitteessa (s)
Loitontajat (s)
Lähentäjät
Lantionnostot levypainolla
Yhden jalan prässi
Pohkeet omalla painolla
Sumokyykky kahvakuulalla

Vatsarutistukset jumppapallolla
Sivukierrot
Vatsarutistukset laitteessa


Loppuun sumokyykkyjä kuulalla


Hyvä treeni = Hyvä mieli

Löysin vihdoinkin pienet ruukut yrteille ja sain istutettua ne eilen. Muutamat otin kokeiluun, josko ne siitä lähtisivät. Home made nimikyltit :D Kun yöt vain lämpenevät, niin pitää käydä ostamassa mansikka, tomaatti ja chili kypsymään takapihalle :)


Omaa tuotantoa tulossa :)
Huomenna olisi tarkoitus aamupalan jälkeen suunnata jälleen salille ja päivästä lähteä käymään vanhemmillani. Ainakin keli suosisi pyörällä liikkumista, joten jos ottaisi hyötyliikunnan ja urheilun kannalta polkaisisi sinnepäin. Matkaa on sellainen kymmenen kilometriä suuntaan, joten ei ollenkaan paha :)

Klara vappen kaikille ;)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)