keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Toukokuun ensimmäinen

Vappu on ollut omalta osaltani hyvin aktiivinen. Salilla on tullut vierailtua niin eilen kuin tänäänkin ja ruuhkaa ei tosiaan ole ollut. :)

Ihanan aurinkoinen vappu on ollut ja sitä juhlineet ovat kyllä saaneet nauttia hyvästä kelista vappuherkkujen ohella. Oma vappu päiväni alkoi lyhyellä kävelyllä koiran kanssa ja rauhassa syödyllä aamiaisella. Päälle vielä pari kuppia kahvia niin aamu on aloitettu oikein onnistuneesti :)

Aamupäivästä suuntasin salille ja vuorossa oli olkapäitä, hauiksia ja ojentajia ja lisänä tein vielä vatsoja loppuun. Hyvän treenin tein. Loppupumppailuiksi tein kiertoharjoitteluna pystysoudut, hauiskäännöt ja dipit. Kierros neljään kertaan. Olipahan kädet hapoilla :o

Kotona ruokaa napaan ja hetki hölläilyä. Kahden kiemuroilla lähdin vanhemmilleni ja hyödynsin tämänkin reissun ja pyöräilin. :) Matkaa reilu kymmenen kilometriä ja aikaa kului puoli tuntia per siivu. Oli ihan hyvä ottaa tuo urheilun kannalta, koska vappuherkkuja oli tiedossa ja eihän äitin herkuista voi kieltäytyä ;) Loimulohta, kanasalaattia, paistettuja perunoita ja hampurilaisia. Enpä kuitenkaan ottanut kuin muutaman perunan ja hampparista jäi toinen sämpylä pois. Ja jälkkäriksi oli juuri paistettuja munkkeja. Oli hyviä <3 Onneksi vappu on vain kerran vuodessa.

Nyt onkin sitten toukokuu polkaistu käyntiin. Hieman tässä pohdiskelen treeniohjelman muokkailua, mutta se on vielä pohdinta-asteella.

Tämä kännykkäpostaus oli tässä :) Hetki vielä Hyviä ja huonoja uutisia!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)