maanantai 6. toukokuuta 2013

"Välineurheilua"

Moikka moi ja hyvää maanantaita!

Joskus ihan tavallinen kuntourheilija voi hurahtaa väliurheilun maailmaan ja sitten se onkin menoa. Saatavana on jos jonkinmoista vimpainta ja vempainta saati sitten niitä monia kymmeniä urheiluvaatemerkkejä, joista jokaisesta löytyy niitä itselle sopivia tai omaa silmää miellyttäviä vaihtoehtoja. Yritä siinä sekamelskassa olla sitten merkkiuskollinen :D Sama homma lisäravinteiden kanssa. Mikä merkki tai mikä laatu olisi hyvö itselle ja mitä kaikkea niistä nyt kannattaa käyttää.

Kääntöpuoli tässä kaikessa kuitenkin on se, että huomaan niinkin pienten asioiden kuin uusien treenivaatteiden tai testissä olevien lisäravinteiden motvoivan minua eteenpäin :) Onhan se kuitenkin ihan kiva, että treenivaatteina on jotain muutakin kuin tusinamustaa t-paitaa. I know, pinnallista :D Mutta mitä sitä tekeekään oman motivaation eteen ;)


Itsellä ei varsinaisesti ole tarvetta kantaa yllään mitään tiettyä merkkiä. En kuole siihen, jos kengät ovat Niken, housut Socin ja paita Adidaksen. Itse kuitenkin henkilökohtaisesti tykkään Niken vaatteista ja varsinkin ihanista Slimfit-housuista, joita omasta kaapista löytyy muutamat. Toinen, hieman huokeampi merkki, on Soc. Materiaaliltaan, pirteiltä väreiltään ja hinnaltaan oikein hyvä vaihtoehto. Suositkos sinä mitään tiettyä merkkiä?Parhaat pökät <3

Toinen puoli väliurheilussa on itse välineet ja jopa laitteet. Niissä riittää valinnanvaraa riittämiin jopa isoissa marketeissa ja oman pienen kuntosalin saisi rakennettua ihan niidenkin valikoimilla, jos vain tilaa olisi. Itse en ole hurahtanut heken mielijohteessa juuri mitään koskaan ostamaan, säädettävät käsipainot ja gymstick taitaa tästä huushollista löytyä, loput on jätety suosiolla muiden kotiin vietäväksi. Joskus olen ajatellut kuntopyörää kotiin ja avokilla on haaveissa parin sadan kilon levypaino- ja tankosarja (jota voisin itsekin toki hyödyntää), mutta niin kauan kun niille ei löydy autotallia ja siellä olevaa sopivaa tilaa, niin jäävät pois hankittavien välttämättömyyksien listalta. :)

Kolmas ryhmä, johon myönnän sortuvani melko useinkin, ovat lisäravinteet ja erilaiset proteiinivalmisteet. Välineitähän nämä eivät ole, siksi otsikon asetelma ;) Itse käytän lisäravinteita lähinnä palautusjuoman sekä välipalojen muodossa. Sekoitan oman palarini recosta, herasta, glutamiinista sekä leusiinista. Heraproteiinia käytän myös aamupuurossa sekä silloin tällöin maustetuja versioita välipaloina.

Tänään kaupasta tarttui mukaan Fastin proteiinivanukasta, tällä kertaa suklaanmakuisena. Toffeeta kaapista jo löytyykin, mutta halusin tämän kokeiluun :) Samalla nappasin mukaan testiin Leaderin vastaavaa versiota sekä muutaman uuden protskupatukan. Proteiinipatukoita kannan silloin tällöin laukussa mukana, jos tiedän ateriavälien venyvän.Lisäksi kävin Lifessa ostamassa kaakaonibsejä sekä muutamassa blogissakin vilahtaneita Learin Detox Smootheja. Tiedä sitten ovatko lumetta, mutta testaillaan :)
Mitä kaikkea tämä kaappi kätkeekään sisäänsä :)Mutta mitä maanantaille? Jalkatreeniä! :) Takareidet oli tänään vielä hieman jumissa, mutta aukesivat hyvin kyykkäillessa. Tänään treeni oli etureisipainotteinen ja kyllä kolahti taas! Siirsin vaihtelun vuoksi hieman liikkeiden paikkaa ja otin loppuun polvenojennukset. Puuuuh! Viimeiset mehut vietiin kyllä siinä :) Loppuun vielä vatsat ja treeni oli pulkassa. Kotiin ja ruokaa napaan. Olin eilen kokkailut jälleen aikaisemminkin blogissa nähtyä "kaalilaatikkoa" ja että oli taas namia pitkästä aikaa. Reseptin tynkää löytyy täältä. Alunperin olen nähnyt tämän siis Siken ruokaohjelmassa ja hieman tuunailin yksinkertaisemmaksi. Mutta on vaan herkullista :)


Nam <3
Tulipa pitkä ja kuvarikas postaus :) Ja huomaa nuo järkkärillä otetut kuvat kyllä :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)