keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Rullaa rullaa :)

Moikka moi ja hyvää keskiviikkoiltaa!

Onpa ollut ihanan aurinkoinen iltapäivä ja ilta. Hellettä piisasi auton mittarin mukaan ainakin vielä seiskan aikaan kun hurautin moikkaamaan kummityttöä ja hänen vanhempiaan. Tällaisiä kelejä voisi olla useamminkin ja varsinkin viikonloppuisin :D

Tänään aamulla kello soi 4:40 ja eikun ylös, ulos ja lenkille! Käytin ensin koiran pienellä tyhjennyksellä, kun en sitä viitsi vielä paljon rasittaa vaikka klenkkaaminen onkin loppunut. Koiran kanssa käynnin jälkeen napit korville ja omalle lenkille.

Olen tainnut aikaisemmin mainita, ettei juokseminen ole tuntunut kauhean omalta jutulta koskaan. Jonkun verran tulee hölkkäaskelia otettua nykyään ja HIITiä tehtyä silloin tällöin, josko se juokseminen ei niin puulta aina maistuisi :D No tänään hölköttelin aamulenkillä koko matkan, pois lukien alku lämppä ja loppuhimmailu, jotka meni kävellen! Nyt pitää ihan omalle olkapäälle taputtaa, kun rullasi niin hyvin :) Kyllä mauistui puuro hyvälle sen jälkeen!!Aamupalaa <3Töiden jälkeen suuntasin salille tekemään olkapää-, hauis- ja ojentajajumpan ja päälle vielä vähän vatsoja. Tänään oli ekaa kertaa muuten testissä rannetuet, josko käsipainoista ja levytangosta saisi paremmin irti niiden kanssa ja tuntui toimivan ihan hyvin :) Tuntui menevän treeni ihan oikeaan osoitteeseen.
Pitkästä aikaa koostetta treenistä:

Olkapäät
Pystypunnerrus kp 3 x 12
Viparit sivulle 4 x 15 (s)
Viparit eteen 4 x 15 (s)
Pystysoutu levytangolla 4 x 15

Hauikset
Hauiskäännöt vuorotellen kp 4 x 12
Hauiskääntö levytangolla 4 x 15
Keskitetty hauiskääntö kp 3 x 15

Ojentajat
Ojentajapunnerrus ylätaljassa 4 x 15
Ranskalainen punnerrus levytangolla 4 x 15
Dipit 3 x 15

Ja vatsoja vielä päälle. Avot, treeni pulkassa! Nyt taas tuntuu kulkevan treenit ja syömiset melkoisen hyvin. Tuossa oli muutama viikkoa takaperin hieman hankaluuksia jaksamisen ja syömisten kanssa ja tuntui että varsinkin syöminen otti hieman takapakkia, mutta taas ollaan hyvässä vauhdissa ja juuri oikealta tää tuntuu :) Parempi vaan pitää kiinni niistä totutuista ruokailuajoista, jotta mieliteoille ei tarvitse antaa valtaa. Onko muilla muuten sama juttu, että heti houkutukset ottaa vallan kun ruokaa ei saa nenän eteen ja verensokeri laskee? Sehän on ihan selvää, että niin se menee, mutta joskus ei vaan pysty pitämään itseään kurissa :D Mutta ei kai tämä elämä ole kuitenkaan nyt yhtä jatkuvaa kaloreiden laskemista ja vaa'an kanssa pelailua. Jos tekee mieli niin sitten ottaa ja syö! Liikkuu sitten vain enemmän ;)


Töissä lounasta: Savustettua lohta, babypinaattia, parsakaalia ja salaattia :)

Käväisin tänään kollegan kanssa meidän henkilökunnan myymälässä pitkästä aikaa ja sieltä tarttui taas sitä sun tätä matkaan. Myymälässä on jonkin verran ns. ruttukamaa myynnissä, joita ei voi kauppoihin viedä ja löytöjä tuli taas tehtyä: kaurahiutaleita parissa eri muodossa (Jumbo Oatseja onkin näkynyt parissa blogissa), Cocovin Maca-jauhetta ja ihana ruukkukalla tarttui myös mukaan :)


Kuten sanottu, ruttua löytyy :)

Eilen käväisin kävelemässä noin 7 kilometrin kävelylenkin, kun salille en mennyt, mutta jotain piti kuitenkin tehdä. Keli oli kyllä ihan mahtava eilenkin :) Kyllä se kesä on tainnut tulla!! :)

Sireenit alkaa olemaan täydessä kukassa :)
Huomiset eväät on nyt kokkailtu ja kohta pitää painua unten maille, että jaksaa taas töihin herätä. Huomenna olisi vuorossa muun muassa selkää :) Nyt siis iltapala huiviin. Loppuun vielä pari typerää peilikuvaa :D
Fastin Double Chocolate Puddingia :)

-H-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)