torstai 30. toukokuuta 2013

Hikireenejä

Moikka,

mitäs teidän torstaihin? Tänne sitä perusarkea eli töitä ja salia ja koiran ulkoilutusta, siinä ne päivän tärkeimmät :D

Tänään oli vuorossa selkää, rintaa ja vatsaa. Nopeatahtisen 45 minuutin treenin vetäsin ja päälle vielä puolen tunnin crossailut. Kyllä hiki virtasi. Mites teillä saleilla, kuumuutta riittää vai onko ilmastointi niin kovalla, että kurkku kipeytyy joka kerta? Meillä on Powerilla melkoisen hikevää, mutta eipä tuo menoa haittaa. Uskottelen itselleni kuluttavan näin enemmän ;) Ja juteltiin pukkarissa juuri yhden mimmin kanssa, että eipähän ainakaan paikat revähdä niin helposti näin kuumalla kuin viileämmällä kelillä.


Ilme kohdillaan :D


Done!


Treeni kokonaisuudessaan

Päivän treeni:

Selkä
Ylätalja 4 x 12
Alatalja 3 x 12
Kulmasoutu kp 4 x 12
Selänojennukset 4 x 20

Rinta
Peck Deck 4 x 12
Penkkipunnerrus kp 4 x 12

Päälle vielä muutamia liikkeitä vatsalle ja siinähän se. Rinnalle tuli tänään vain pari liikettä, mutta oikein hyvin ajoivat asiansa :)

Ilta menikin takapihalla häärätessä. Meillä jäi viime syksynä kesken yksi reunakivetys, johon vihdoinkin muistettiin käydä ostamassa pari puuttuvaa kiveä ja sain ne tänään vihdoinkin paikoilleen. Kyllä siinä kestikin! Nurmikkokin huusi vettä, joten sen kastelussa meni aikansa sekä istutin muutamat klematikset kasvamaan takapihan portin edessä olevan villiviinin juurelle. Pari klematista siellä on jo seassa ja kukat puskevatkin kesällä nätisti villiviinin seasta, joten toivottavasti nämäkin yksilöt pääsevä jo tänä kesänä vauhtiin :)


Iltapalaa :)Iltapala on jo syöty ja alkaa olemaan aika suunnata kohti nukkumaanmenoa. Se olisi huomenna jo perjantai. Mihin tämä aika menee?? :o

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)