maanantai 6. toukokuuta 2013

Yhteenveto: Viikko 18

Huomenta!

Viime viikko on mennyt kaikin puolin nappiin. Vapun paria munkkia ja hampurilaiskastiketta lukuunottamatta ruokapolitiikka on ollut hyvin kunnossa. Ruokailuvälit ovat pysyneet muutamassa tunnissa ja lautasen sisältö on ollut siitä terveellisesti ja simppelistä päästä. :) Ja hyväähän se on ollutkin!

Salille ehdin viime viikolle kolmeen kertaan. To-pe -sali jäi käymättä torstain pitkän työpäivän ja perjantain Helsingin keikan takia, mutta kuitenkin viime viikolla on tullut liikuttua ihan kiitettävästi, joten enpä tuosta väliin jääneestä salikerrasta stressiä ota ;)

Ti: Jalat (Etureidet) + Vatsat
Ke: Olkapäät + Hauikset + Ojentajat
La: Jalat (Takareidet) + Olkapäät + Vatsat

Vappupäivälle mahtui pari lyhyttä pyörälenkkiä vanhemmilla vierailun ohessa ja perjantaina kävin hölköttelemässä hyvän pituisen lenkin. Eilen sunnuntaina meinasin vielä lähteä pyörälenkille, mutta onneksi en lähtenyt. Takareidet himppasen jumissa lauantain treenistä! Tyydyin kävelylenkkiin ja tein vielä vatsat kotona lenkin jälkeen :)



Vko 18


Nyt kun tiet ovat puhdistettu suurimmilta osin hiekasta ja kelitkin ovat alkaneet olemaan lämpimämpiä, yritän mahduttaa viikkooni ainakin yhden pyörälenkin, jos toisenkin. Ajatuksena olisi käydä testaamassa työmatkan kesto ja pituus. Tiedän ja tunnen vain itseni, että sekin poljetaan täysillä hiki virraten :D Pitäisi ottaa ehkä hieman rauhallisemmin sekin :D Matkaa on n. 15 km suuntaansa.




Lujaa vauhtia mennään kohti kesää ja kohta voi sanoa, että kaksi kuukautta häihin :o Apua, mihin tämän aika menee?? Onneksi kuitenkin suurin osa asioista on hoidettu. Askartelua ja juhlapaikan suunnittelua pitäisi vielä tehdä ja pojat lähtevät Tallinnan reissulle auton kanssa reilun viikon päästä hakemaan juomia. Testasin muuten pukua viime viikolla jälleen, on se vaan ihana <3

Pirtein mielin alkavaan viikkoon, sekin nimittäin vajaa :)

-H-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)