lauantai 18. toukokuuta 2013

Se pidempi postaus

Voi hiljaisuuden hiljaisuus! Ensinnäkin pahoittelut, eipä ehtinyt taas kirjoittaa pariin päivään, vaikka alunperin ajatuksena oli. Toiseksi, nyt on menny reenit perille! Kuten Tami sanoo: Aijai jai! :D

Keskiviikon jalkatreenin jälkeen on ollut hieman hankaluuksia kävellä ja istua viimeiset pari päivää. Vedettiin reiskat ja pakarat kyllä niin piippuun, ettei vähään aikaan oo vedettykään :) Ihan perusjalkajumppaa eli kyykkäilyä, prässiä poven ojennusta, takapotkuja ja lantionnostoja. Jotenkin se vaan osu ja uppos muutamaa aikaisempaa viikkoa paremmin ja hyvä niin. Vieläkin tänään aamulenkillä tuntui, että tulipahan tehtyä.

Voipi tosin olla, että alkuviikon aerobiset on vieneet osittain mehuja reisistä, mutta hyvin jaksoi kyllä vääntää loppuun asti ja portaiden kävely oli varmaan taas mielenkiintoisen näköistä kun salilta poistuin :D

Tortaina oli vuorossa olkapäitä, hauista ja ojentajia ja kyllähän sekin kulki ja uppos. Jos olkapäitä haluaa hapottaa niin suosittelen seuraavaa supersarjaa testaamaan: viparit sivulle, viparit eteen ja takaolkapäät etunojassa! Tätä oon tehnyt nyt jonkusen aikaa yhtenä settinä, toistoja jokaiselle 15 ja kierroksia kolmesta neljään. Painoina en ole käyttänyt kuin neljää tai viittä kiloa, koska vimoset toistot tuppaa menemään irvistäen näilläkin painoilla. Suosittelen kokeilemaan ;)


Eilen kävin töiden jälkeen tekemässä vielä selkää, rintaa ja vatsoja. Aamulla olin jotenkin todellä väsynyt kun töihin pääsin ja onneksi olikin perjantai. Olin jo kahden vaiheilla menenkö salille, kun päivä taas venyi, mutta kurvasin kuitenkin töistä suoraan ja kyllähän se jälleen kannatti :) Loppuun vielä crossarilla 20 minuutin aerobinen.

Ruokapuoli on kyllä taas hyvässä moodissa menossa, mielitekoja ei oikein ole ja hyvin peruspöperöä on tullut vedettyä. Avokki teki eilen pitkästä aikaa makaronilaatikkoa ja olihan se taas hyvää :)


Makaronilaatikkoa höysteiden kera ja jälkkäriksi itsetehtyä mango-banaanirahkaa


"Kaalilaatikko" menossa uuniin


Meidän haukku ontuu vielä vähän, joten lenkit sen kanssa on nyt olleet hetken pannassa. Pakko vain sopeutua tilanteeseen ja käyttää herra ensin omalla lyhyellä tyhjennyksellä ja lähteä omalle lenkille sen jälkeen :) Vielä ei ainakaan haittaa yhtään :DJoku niistä alkuviikon lenkeistä :)


Tämän viikon vatsaa :)


Mitäs muuta... Ai niin, kävin kasvohoidossa taas pitkään aikaan viime viikon perjantaina. :) Viime kerta on ollut joulukuussa, hui :o Sen verran kaukaa viisas olin tällä kertaa ja varasin jo seuraavan ajan juhannuksen jälkeiselle viikolle :D Tottakai häitä ajatellen ;) Kuinkas usein käytte kasvohoidoissa tai muissa hemmotteluhoidoissa? On se vaan kiva välillä ottaa aikaa itselleen ja lähteä hieman hemmottelemaan itseään :)Äitienpäivänä käytiin isovanhemmillani Helsingissä kakkukahveilla (pienen palan söin... ja ehkä toisenkin) ja alkuillasta vielä kummityttöäni ja hänen vanhempiaan moikkaamassa. Käväistiin puistossa leikkimässä ja riehumassa ja maalailtiin vesiväreillä. :)Mother's Day outfit :)Tässä kiikuin minäkin :D

Lisää kuvatekstiEilisillan leffaeväät :)
Tämä aamu on aloitettu aamuaerobisella, isolla satsilla puuroa ja parilla kupilla kahvia :) Eiköhän näillä lähde päivä käyntiin! Tänään jännätään Suomi voittoon ja josko sen jälkeen suuntaisi salille takareisi- ja pakarajumpalle :)


Mitäs teillä lauantaille suunnitelmissa? Kisakatsomoa? Treeniä? Molempia? :) 
-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)