maanantai 20. toukokuuta 2013

Yhteenveto: Viikko 20

Hyvää maanantai-iltaa!

Niin on taas yksi viikko polkaistu käyntiin ja täydellä höyryllä aloitettu eli takana hyvä jalkareeni :D Oikea pakara otti jostain niin hyvää osumaa, että vihoitteli hetken treenin jälkeen, mutta nyt ei enää tietoakaan siitä kivusta. Ei sitä kyllä kivuksi voi sanoa, ennemmin ehkä lihaskramppeja :D

Mites se viime viikko? Vapaapäiviä uli yllättäen viime viikolle kaksi, alkuviikon suunnitelmista poikettuna, mutta se tuli kyllä viikonlopulle ihan tarpeeseen ja tänään oli taas tankki täynnä virtaa uuteen viikkoon.

Salitreenejä kertyi neljän sijaan kolme:

Ke: Jalat (Etureidet) + Vatsat
To: Olkapäät + Hauikset + Ojentajat
Pe: Selkä + Rinta + Vatsat

Aerobista kertyi viime viikolle lenkkien muodossa jälleen hyvin (tuo toinen tiistain kävely taitaa kyllä kuulua maanantaille??) ja torstain salin jälkeen crossailinkin vielä lyhyen aerobisen.



Vko 20


Ruokailujen suhteen myös sujui jälleen, lauantaina hölläilin hieman ja tilattiin illalla kebabia, koko satsia en kuitenkaan jaksanut syödä, sen verran hurjan kokoinen annos oli :D Sillä eväällä luulis jaksavan :D

Huomenna suunnataan toisen kaason kanssa Sinelliin hakemaan taas jälleen kerran lisää askartelutarpeita, josko sitten alkaisi pikkuhiljaa riittämään :) Voisin jakaa näitä kyhäelmiä jossain vaiheessa täälläkin, jos ketään kiinnostaa :D Ei muuten enää edes kahta kuukautta :o APUA!!!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)