perjantai 24. toukokuuta 2013

36!!!

Hyvää perjantai-iltaa kaikille! :)

Mites on viikko sujunut?

Käytiin eilen äitin kanssa hieman shoppailemassa Itiksessä. Meillä oli kummallakin jäljellä vielä Body Shopin lahjakorttia, jotka saatiin jouluna lahjaksi ja minun piti käydä jostain löytämässä satiininauhaa morsiustyttöjen mekkoihin. Käveltiin suoraan Eurokankaaseen ja valikoma oli suuri pettymys. Ei mitään tarvittavaa väriä, ei lähelläkään. Pettyneenä ulos ja sitten ihmetelyä, mistä nyt löytyy. Sinelli oli siinä vieressä ja ohi käveltiin. Kysymysmerkki nousi kuitenkin kummallekin ja käännyttiin takaisin ja kurvattiin Sinelliin. Satiininauhaa löytyi ja juuri oikean väristä. :) Nyt saadaan tyttöjen mekkoihin nauhat :)

Seuraavana käveltiin katsomaan, josko mulle löytyisi häihin kakkosmekko iltakemuihin. Huom, jos, ei ollut pakollinen, mutta itse hääpuvussa bailaaminen saattaa olla hieman hankalaa, joten olis kiva vaihtaa kevyempään jossain vaiheessa. Olin keskustan Halosella kokeillut ihanaa valkoista pitsimekkoa, kokoa 40 ja se pyöri päällä eikä siellä pienempää ollut. Nyt käväistiin samaisessa liikkeessä Itiksessä ja sieltä löytyi samaa mekkoa, mutta vain kokoja 40 ja 36... Olin aivan varma, ettei se peinempi mene päälle millään. Ihmiselle, joka on käyttänyt pienimmillään 38:n vaatteita. No äitin rohkaisulla kokeilemaan ja suunnistus sovituskoppiin. Mekko päälle ja vetoketjuun kiinni. Juma.....ta!! Suu auki seisoin siellä kopissa. Se meni päälle, 36!!! Sujahti päälle eikä ahdistanut yhtään. Olihan se pakko ottaa, niin nätti mekko on :)


Loving it <3


Treenit on sujuneet oikein mallikkaasti. Eilen kävin tekemässä selkä-, rinta- ja vatsatreenin ja päälle crossailin vielä 20 minuutin aerobisen. Tänään kävin ensin tekemässä koiran kanssa rauhallisen puolen tunnin kävelyn ja siihen jatkoin itse päälle vielä 40 minuuttia eli reilun tnnin hyvä kävelylenkki tuli heitettyä :)

Syömistenkin kanssa sujuu hyvin ja tänään pidin pienen hölläilyillan ja kävin hakemassa vähän herkkuja. Josko sitä välillä voi vähän löysätä, kun muuten niin paljon ahertaa :)


Päivällistä


Iltapalaa

Huomenna vuorossa muun muassa takareisiä ensin pitkään nukutun aamun (tai siis ainakin toiveissa olevan) jälkeen :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)