lauantai 4. toukokuuta 2013

Shoppailua, pallopelejä ja hyvää ruokaa

Moikka!

Jotenkin niin ihania nämä vajaat viikot :) Vapun vapaa toi lisäpotkua viikkoon ja koska itse ei tullut juhlittua vaan urheiltua, niin ei oloissakaan ole ollut valittamista ;) Kaiken lisäksi perjantaina olin töissä vain puoleen päivään asti ja lähdin äitini kanssa Helsingin keskustaan suunnitteilla löytää hänelle häihini mekko sekä itselleni kengät.

Ja ne saatiinkin hoidettua mitä oli tarkoituskin! Ensimmäisestä liikkeestä löydettiin äidilleni mekko ja samaisesta itselleni kengät. Ajatuksena oli ollut löytää hopeat kengät, jotka olisivat sopineet jo aikaisemmin löytämääni laukkuun, mutta päädyin hieman vaaleanpunaiseen vivahtaviin nudesatiinikenkiin. Kenkien löytäminen oli hieman hankalaa, koska en halunnut liian korkeita, jotta niissä voi kävellä koko päivän sekä eipä se puvun helmaus pituus siitä enempää kasva :D Ja kenkien piti olla umpinaiset. Hopeita kenkiä oli, mutta kaikki oli remmimallisia ja muita kummallisuuksia. Hyvä valinta siis nämä :)

Ja mikä tuuri! Käveltiin Forumissa erääseen asusteita myyvään liikkeeseen ja sieltä löytyi aivan tasan saman sävyinen satiinilaukku!! Olihan se pakko poistaa mukaan :)





Shoppailun ohessa käytiin lounaalla Stockan yläkerrassa ja kummatkin söimme salaatit omilla valinnoilla. Itselläni perussalaattipohjan lisäksi kanaa, mozzarellaa sekä vihreitä papuja. Oli hyvää :) Annos oli iso, kana oli todella hyvää ja mozzarellakin oikein maistuvaa :)


Mums <3


Lopuksi kävimme Body Shopissa käyttämässä lahjakorttejamme, jotka olimme saaneet veljeltäni jouluna lahjaksi. Itse nappasin mukaan mangosuihkugeelin ja -vartalosuihkeen. Ihan paras tuoksu kaikista Body Shopin ihanuuksista <3





Alkuillasta kävin vielä lenkillä. Tällä kertaa päätin jättää koiran lepäämään kotiin, joka raukka oli edellisen yön juossut ulkona useaan otteeseen ja kipuili vatsaansa pikkutunneille asti :/ onneksi ei mitään kummempaa, mitä lie maistellut ulkona taas. Lenkille kertyi matkaa 8,6 km ja aikaa kului reilu tunti. Osan matkasta hölköttelin ja osan kävelin. Jotenkin tuo juokseminen ei vieläkään luonnistu, mutta pikkuhiljaa parempaan suuntaan ollaan menossa. :)




Musa kohdillaan ;)






Puuuuh...


Tänään olenkin aamulla käynyt salilla, vuorossa oli takareisiä, pakaroita sekä olkapäät ja vatsat. Kyllä taas hiki virtasi lauantaiaamuna! Itsellä se vaan tulee aina hankittua salilla, kun muut kohmeltaa muuten vaan lauantaiaamuna hikisinä krapuloissaan peiton alla ;D Jokainen tyylillään :) Treeni osui sinne minne piti. Aloitin syvillä kyykyillä, josta reiden koukistuksia, suorin jaloin maastavetoa sekä takapotkuja ja loitontajia superina. SJMV poltteli hyvin takareisiä ja pakaroita ja viimeiset toistot nousikin irvistäen ylös. Jalkojen jälkeen vielä kevyitä sarjoja olkapäille sekä vatsat.

Lauantain alkuiltaan kuului vielä vierailu koiran kanssa lähellä olevalla pellolla/niityllä hieman pallopelien merkeissä :) Toinen niin nautti, kun sai ravata täysiä pallojen perässä. Ja nämä viime kesänä hankitut geelinarupallot niitä parhaita onkin!!








<3

Jottei kuvat siihen lopu niin muistin vielä nappailla kuvat päivän ruokailuista :) Ainut josta en kuvaa nyt laita on aamupala. Eiköhän tuo aamupuuro ole jo nähty :D Niin ja palarikin ehti lopahtaa ennen kuvan räpsäisyä.

Lauantain ruokailut ovat menneet seuraavasti:

Aamupala: Kaurapuuro lisukkeilla
Palautusjuoma treenin jälkeen
Lounas: Kanaa, riisiä, cashewpähkinävoita, kurkkua, porkkanaa
Välipala: Rahka, omena, chia-siemeniä
Päivällinen: Jauhelihaa, parsakaalia, raejuustoa, avokadoa
Iltapala: Rahka, mustikoita, vehnäleseitä, mustikkajogurttia, kookosöljyä



Pienikin määrä tuota cashewvoita antaa kivasti makua kanariisihässäkkään!!











Nyt on pari Suomen matsia jännätty kotikisakatsomossa (kahdestaan koiran kanssa) ja maanantaina olisikin seuraava koitos edessä!! Näihin kuviin ja tunnelmiin, vielä tunnin ajaksi voin toivottaa hyvää lauantai-iltaa :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)