tiistai 14. toukokuuta 2013

Yhteenveto: Viikko 19

Käääk! Niin se taas viikkon vierähti ja maanantaikin ehti juosta ohi ennen kuin tänne ehdin rustailemaan :/ Sitä tuntuu että aika juoksee nyt ihan siivillä ja mitään ei silti ehdi muka tehdä.. Puuuh. Työkiireiden ainakin odottaa helpottavan kohti kesää. Viimeisiä rutistuksia viedään tämä kuu ja varmaan vielä juhannuksellekin asti, mutta sitten onkin hiljaisempaa, kun immeiset lomailee :)

Viime viikko oli taas hyvin aktiivinen liikunnan osalta ja oikeastaan yhtään lepopäivää ei tullut. Toisaalta lepopäiväksi kyllä voidaan laskea tuo tiistain frisbeegolfkierros, koska itse en pelannut ja kävelyvauhti ei päätä huimannut ja seisoskeltuakin tuli melko lailla :D

Kahtena aamuna kävin reippailemassa ihan HIITin merkeissä :o Oli kivaa vaihtelua ja kulki oikein kivasti. Taas yksi asia, jonka voisi yrittää mahduttaa viikko-ohjelmaan :)



Vko 19
 Ruokailut on sujuneet oikein mallikkaasti jälleen pienten takaiskujen jälkeen, lukuunottamatta nyt äitienpäivää ja paria pientä kakkupalaa, jotka itselleni sallin. :)

Nyt on kyllä pakko mennä, josko illalla ehtisi sitten lisää jopa ihan kuvienkin merkeissä :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)