maanantai 17. syyskuuta 2012

Kirjoittamisen alkuun pääsemisen vaikeus

Pohdin pitkään, aloittaisinko lainkaan oman blogin pitämistä. Tuntuu jotenkin oudolta antaa muiden, tuntemattomien ihmisten päästä sisälle elämääni ja ajatuksiiini, mutta eiköhän sen aika ole.

Ja sopivasti, loppuelämän ensimmäisen päivän alkajaisiksi vietän päiväni sohvan pohjalla. Eilen illalla nousi kuume, lähemmäs 39 astetta, joka hieman hankaloittaa projektin aloitusta, mutta tämä on vain hidaste, ei este :)

Villasukat lämmittämään
Tavoitteita ja unelmia

Let's face it, olen tyytymätön vartalooni tällä hetkellä ja uskonkin tämän julkisen "päiväkirjan" auttavan tavoitteiden saavuttamisessa ja uuden alun starttaamisessa. Mitä tulee painooni, moni varmasti sanoisi, ettei juuri muutettavaa ole, mutta itse en viihdy vartalossani ja oma oloni on varmasti kaikkein tärkein. Painoindeksini on tällä hetkellä karvan verran yli 25:n, joten hieman tehtävää on. Varsinaista tavoitepainoa en ole itselleni ainakaan vielä määrittänyt, mutta uskoisin sen muodostuvan siinä vaiheessa, kun tunnen oloni terveeksi ja hyvinvoivaksi. Pituutta kuitenkin löytyy tästä varresta 176 cm, joten vitosella alkavia lukemia on tavoitella, se ei olisi tervettä. Tavoitteenani on urheilullinen vartalo, jossa lihaserottuvuutta on kohtuullisesti, ei missään nimessä catwalkeilta tuttu langanlaiha näky.

Yhtenä isona boostina projektissa on ensi kesänä vietettävät häät, joten pidetään tätä alkua ainakin noin kymmenen kuukauden morsiusdieettinä :) Kyllähän tuo ensi kesä pienen lisäsysäyksen antaa, mutta tarkoitus ei todellakaan ole jättää tätä siihen, vaan tarkoituksena on löytää tasapaino tervellisten ruokatottumusten, liikunnan ja vapaa-ajan välillä, joka jatkuisi aina hamaan tulevaisuuteen asti.

Blogissani tulen keskittymään terveellisiin elämäntapoihin, omiin valintoihini ja niiden tekemisten vaikeuksiin, onnistumisen tunteisiin ja epäonnen tunteeseen sekä tietenkin häihin liittyviin valmisteluihin. Tervetuloa mukaani päiväkirjan omaiseen matkaani kohti terveellisempää elämää ja suurta onnen päivääni. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)