tiistai 25. syyskuuta 2012

Tiistai on toivoa täynnä

Eilinen iltalenkki koiran kanssa vaihtui taloyhtiön hallituksen kokoukseen, jonka olin totaalisesti unohtanut.. Kyllä vain, kuulun sellaiseen. Ollaan asuttu nyt kolmisen vuotta tuossa rivarin pätkässämme ja juurikaan mitään suurempaa siellä ei olla saatu aikaan, eikä kyllä mitään pienempääkään. Suostuin sitten vapaaehtoiseksi hallitukseen, kun ei ollut muitakaan. Siellä sitten ollaan :)

Eiliset ruokailut osuivat taas nappiin. Aamupala meni perussetillä, kuten jokaikinen muukin aamu, kaurapuuroa mehukeitolla ja raejuustoa. Tuo on vaan niin hyvää :) Lounaaksi söin töissä broileripastaa ja salaattia. Salaattia oli toki puolet lautasesta ja broilerikastikkeestakin yritin kaapia vain broilerinpaloja, jottei kastiketta tulisi paljoa. Jälkkäriksi oli jäätelöä, jonka jätin väliin. Hyvä minä! :)

Kannan töissä päivittäin mukana rahkaa ja mustikoita välipalana, jonka syön aina iltapäiväkahvin kanssa. Näin myös eilen. Koska lounaalla olin syönyt jo hieman isomman aterian, päivälliseksi söin kylmäsavulohisalaatin, jossa seassa oli hieman mozzarellaa. Namskis :) Iltapalana oli perinteinen rahka-mehukeitto-vehnälese -sekoitus. Kuvia ei valitettavasti näistä nyt ole, mutta jatkossa skarppaan tässäkin suhteessa :)

Tänään pääsen pitkästä aikaa koiran kanssa pitkälle lenkille. Tätä onkin jo odotettu. Oma karvakaverini on reilu 3-vuotias uros, joka tulee todennäköisesti olemaan aina ikinuori, sen verran virtaa tässä kaverissa on. Yhteisen lenkkien ensimmäiset kilometrit ovat aina pientä vouhotusta, mutta onneksi se siitä aina rauhoittuu loppua kohden :) Ja pääsen onneksi torstaina kahvakuulaan! kyynärpää ei vihoittele enää yhtään, Voltarenia on tullut valeltua siihen useasti parin päivän aikana ja siitä on ollut apua. Raporttia tästä uudesta kokemuksesta tulee 2-tuntisen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)