keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Voi flunssa...

Kipeenä ei ole kivaa.. :( Tämä tosiaan alkoi sunnuntaina iltapäivällä yllättäen ja on siitä asti jatkunut. Satuin olemaan vielä lomalla viime viikon, niin työviikko alkoi sopivasti sairastellen. Eilen ei ollut enää kuumetta, joten tänään menin sitten töihin. Kovin tukkoinen olo on ollut koko päivän, mutta rauhassa kun ottaa, niin eiköhän tämä tästä.

Sali ja rasittava lenkkeily/kävely ovat kyllä nyt pannassa ainakin vielä huomisen, joka suoraan sanottuna ärsyttää. Mutta puolikuntoisena en lähde rehkimään, se ei tee hyvää. Pientä liikuntaa ja happihyppelyä kun saan koiran kanssa, niin en seinähulluksi tule :)

Kun saan vain itseni kuntoon, niin ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä testaamaan kahvakuulailua. Ei ole aikaisemmin kyseistä aktiviteettia kokeillutkaan, en ole kovin suuri ryhmäliikuntatuntien ystävä, mutta kerta se on ensimmäinenkin, jos vaikka kipinän siihenkin saisi. Kyseessä on kaiken lisäksi tekniikkatäyteinen parituntinen, joten menee ainakin kerralla oikein :) mutta siitä lisää ensi viikolla!

 Nyt peiton alle potemaan tätä flunssaa, toivottavasti menee pian ohi, pakko päästä testaamaan uutta saliohjelmaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)