sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sadetta ja sunnuntaita

Hiphei, viikonloppu alkaa vetelemään viimeisiään ja melkein kunnialla onkin selvitty, herkkujen suhteen :) Perjantaina näin pitkästä aikaa paria muualle muuttanutta kaveria, joiden seurassa saa aina nauraa :) Pojat pitivät pientä saunaillan poikasta ja mukaan mahtui myös muutama meistä tytöistä. Ilta meni kuulumisia vaihdellessa.

Lauantaina kävin hakemassa ukkoni kaveriltaan yöpymästä ja ilolientähän pojat olivat nauttineet sen verran, että päätä kivisti ja pizzaa piti tilata. Minäpä olin näppäränä tyttönä ottanut proteiinipatukan matkaan ja mutustelin sitä samalla, kun muut söivät pizzaa. Täytyypä sanoa, ettei kyllä edes pahaa tehnyt katsoa vierestä. Protskupatukka oli sen verran maittava yksilö, niitä pitää ehdottomasti tilata lisää!

Kuvassa makuna coconut, omani oli cookies & cream :)

Illalla kävimme hakemassa leffan ja samalla matkaan tarttui pienet pussit irtokarkkeja. Kuten jo aikaisemmin mainitsinkin olevani sokerihiiri, irtokarkit ovat yksi heikko kohtani. Varsinkin leffan kanssa on tullut aina naposteltua ja niin tälläkin kertaa. Onneksi niitä tarttui matkaan vain reilut 100g, olen melko ylpeä itsestäni, etten enempää edes meinannut ottaa. Kävimme myös kaupassa hakemassa limua, light-versiota tottakai :)

Salmiakki- ja lakritsikarkit ovat niiiiiin hyviä

Sunnuntai onkin menty ihan suunnitelmien mukaan, hyvillä, ravitsevilla ruoilla. Urheilemaan en ole päässyt vieläkään, mutta huomenna ajattelin jo tehdä koiran kanssa pidemmän kävelylenkin. Ilmoittauduin kahvakuulatunnille ja toivon tosissaan sinne pääseväni. Vasen kyynäpääni alkoi eilen illalla vihottelemaan ja taitaa olla hieman tulehtunut :( Katsotaan miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)