sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Salia ja lenkkeilyä

Viikonlopun suunnitelmat eivät menneet aivan niin kuin suunnittelin, mutta kerrankin tuli liikuttua enemmän kuin olin ajatellut. Avokkini pienellä painostuksella sain raahattua itseni tänään salille aamupuuron jälkeen ja kyllä kannatti! Treeni kulki loistavasti ja vasta viimeisissä hauiskäännöissä alkoi hapottamaan niin paljon, ettei viimeiset toistot meinanneet nousta :)

En ollut suunnitellut treeniksi mitään, joten fiilistuntumalla menin ja loppujen lopuksi tuli treenattua koko yläkroppa läpi. Kädet oli vielä hieman väsyneet torstain kahvakuulasta, mutta muuten treeni eteni hyvin. Osan liikkeistä tein kiertoharjoitteluna, osan yksittäin. Treenata sai ihan rauhassa, muutama ihminen meidän lisäksemme oli paikalla. Salilta lähdettäessä fiilis oli mahtava!

Treenin jälkeen kroppa huusi ruokaa. Vuorossa oli lohta, uunijuureksia ja lisukkeeksi vielä pari tomaattia.

Uunilohta, uunijuureksia ja tomaattia. Päälle loraus oliiviöljyä
Alkuillasta lähdin vielä reippailemaan koiran kanssa ja hyvä lenkki tulikin tehtyä. Jalat on jo suhteellisen hyvin auenneet, joten huomenna olisi vuorossa jalkatreeni.

Lenkin jälkeen tein ruoaksi kanasalaatin. Tein perussalaattipohjan tomaatista, kurkusta, jäävuorisalaatista ja sipulista. Lisäsin myös hieman herneenversoa.

Salaattipohja
Kanafileet paistoin pannulla yrttisuolan, yrttiseoksen ja pippurisekoituksen kanssa.

Kanafileet pannulla

Ja voila! Lisänä hieman tsatsikia. Nams!

Valmis annos :)

Illan kruunasi vielä pienenä herkutteluhetkenä protskupatukka ja lasi limua :)

Pieni herkkuhetki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)