torstai 20. syyskuuta 2012

What's for dinner?

Vaikka flunssa painaa edelleen päälle, ei ruokahalu ole kadonnut minnekään, onneksi. Yritän pitää ruokailuvälini 3-4 tunnissa ja olenkin siinä pysynyt hyvin jo pitkään.

Tänään kokkailin hieman lihapullia. Löysin kaupasta eilen uuden tuttavuuden, chili-valkosipulikastikkeen, jota lorautin hieman mukaan. Toimi hyvin. Oli mukana myös oikeaa chiliä :)

Mitä muuta laitoin lihapulliin?

800 grammaa naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
1 kokonainen chili
loraus chili-valkosipulikastiketta
noin 200 grammaa tomaattimurskaa
1/2 desiä korppujauhoja
3 kananmunaa
suolaa
hieman valkopippuria

Tästä määrästä riittää meille kahdelle kolmeen päivälliseen syötävää. Turvotin korppujauhoja vähän aikaa tomaattimurskassa ja perään heitin loput ainekset.

Lihapullat menossa uuniin

Keitin täysjyväpastaa kyytipojaksi ja tottakai salaattia kylkeen :) Salaatin kastikkeena olen hurahtanut tsatsikiin, jonka löysin vinkkinä jennien blogista, kiitos siitä :) Sopii älyttömän hyvin salaatin kanssa.

Chilipullia, täysjyväpastaa ja salaattia tsatsikilla

Eilisen kauppareissu oli taas onnistunut, ei lähtenyt herkkuja matkaan. Otin testiksi pari proteiinipatukkaa, joita en ole olekaan aikaisemmin maistanut. Yhden söin tänään aamulla noin kello 9 aikaan kahvin kanssa töissä, oli ihan kanelipullan makuinen niin kuin kyljessä luvattiinkin :)

Eilisen ostokset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)