keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Tihkussa tallustelua

Moikka!

Nyt on hyvä ottaa kanasalaatti ja pala ruisleipää kouraan ja nostaa jalat sohvapöydälle hyvin mielin. Vaikka tänään tulikin syötyä töissä lounaaksi hieman normaalista poikkeavasti, niin nyt pitkän lenkin jälkeen on huomattavasti parempi olo :) Lenkin pituudeksi tällä kertaa tuli 7,1 km.

Tämä kaveri ei halua tulla kuvatuksi :D
Keli oli kyllä ihan mahtava lenkkeilyyn. Hieman vettä tihutti, mutta ei häiritsevästi ja sekin lakkasi loppulenkistä kokonaan. Syksyn pimenevät illat ja viilenevä sää on hieman kaksipiippuinen juttu. Olen todellinen kesäihminen, rakastan kesää ja lämpöä ja jos saisi valita, voisin muuttaa jonnekin lämpimään vaikka heti. Kuitenkin syksyssä on oma hohtonsa. Pimeät illat tuovat mukanaan kynttilät, joita tykkään polttaa paljon syksyisin ja talvisin. Ulkoilukelit ovat jossain määrin ehkä parhaimmillaan, sillä koirankin kanssa pystyy tekemään pidempiä lenkkejä, kun taas kesän kuumuudet sitä osin rajoittavat. Luontokin saa niin kauniit värit.

Syksyistä maisemaa
Lenkki tuli tosiaan tarpeeseen, sillä menin töissä syömään tänään pizzaa :( Pala ei tosin ollut suuri ja lautasesta suurin osa oli salaattia, jos jotain positiivista tästä asiasta halutaan hakea. Olisin voinut kyllä valita toisinkin. Ehkä onnistun valinnoissani ensi kerralla paremmin.

Huomenna pääsen tosiaan testaamaan kahvakuulaa, uskoisin sen olen sopiva laji minulle, vaikken suuri ryhmäliikuntojen ystävä olekaan. Mutta huomenna siitä lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)