lauantai 29. syyskuuta 2012

Lihaskipua

Huh, hieman vaikeaa oli päästä sängystä ylös tänä aamuna. Torstain kahvakuulailu on selkeästi tehnyt tehtävänsä kokonaisuudessaan yläkropassa ja eilinen jalkatreeni salilla on jumittanut jalat. Tietää ainakin tehneensä :)

Kävin tosiaan eilen pitkästä aikaa kahden viikon tauon jälkeen salilla ja kyllä teki hyvää. Oli jo ikäväkin sinne. Toissa viikon lomareissailu ja viime viikon sairastelu toivat pitkän tauon urheiluun, mutta uskoisin sen loppuviimein tehneen hyvää. Tein aikaisemmin salitreenin 2-jakoisena eli jalat ja vatsat yhtenä treeninä ja yläkropan toisena. Nyt muokkasin ennen taukoja treenejä niin, että jatkossa tulen tekemään treenin 3-jakoisena:

1. treeni : Jalat, pohkeet, vatsat
2. treeni: Rinta, ojentajat, olkapäät
3. treeni: Selkä, hauis, vatsat

Käyn kuitenkin neljä kertaa viikossa salilla, ainakin yritän, joten pohdin tässä vielä, kävisinkö tekemässä neljännellä kerralla treenin, joka kohdistuisi sellaisiin alueisiin, joihin mielestäni kaipaan lisätreeniä ja muokkausta vai aloitanko kierroksen vain alusta. Tulen todennäköisesti päätymään tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoon.

Sen verran jumissa olen kahden viimeisen päivän treeneistä, että taidan jättää salin suosiolla väliin viikonlopulta ja käyn tekemässä vain pitkät lenkit ja vatsoja saatan tehdä vielä tänään. Sunnuntain ohjelmaan voisin ottaa kunnon venyttelysession, jotta saan lihakset auki seuraavia koitoksia varten :)

Eilen illalla ei oikein rahka ja leseet maistuneet, joten kokkailin meille hieman munakasta. Poikaystäväni oli juuri tullut pelistään, kun pääsin kaupasta kotiin, joten myös hänellä oli tarvetta pienelle iltapalalle.


Pilkoin munakkaan sekaan tomaatti, kinkkua sekä sipulia. Munakkaaseen tuli kokonainen paketti munia, toisella osapuolella tuntui olevan nälkä. Kuullotin sipuleita hieman pienessä määrässä öljyä ja kaadoin loput ainekset joukkoon. Lisäsin mausteiksi vain suolaa ja mustapippuria.


Maku voittaa ulkonäön :) Hyvää tuli ja kaikki meni. Kaupassa teki mieli vielä jotain hyvää niin kuin aina, kun menee hieman nälkäisenä kauppaan, mutta onnistuin jälleen kiertämään karkkihyllyt kaukaa ja nappasin kainaloon vain Pepsi Maxia :) Sekin jäi juomatta illalla.

Ostin matkaani myös hieman lukemista:


Lauantain siivousurakka odottaa ja ulkona sääkin näyttää hymyilevän kaikillle lenkkeilijöille! :) Mukavaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)