maanantai 1. lokakuuta 2012

Yhteenveto, viikko 39

Hyvää huomenta,

kahvikupin ääressä on hyvä kasata viime viikon liikunnat ja ruokailut yhteen ja katsoa kuinka pärjäsin.

Sairastelut on nyt ohi ja viime viikolla pääsinkin aloittamaan liikunnan jälleen. Alkuviikon otin vielä suhteellisen rauhallisesti kävelylenkkien muodossa. Syynä ensinnäkin sairastelut edellisellä viikolla ja toiseksi torstaille suunniteltu kahvakuula, jotteivät kaikki paikat olisi jumissa jo valmiiksi ennen sitä. Loppuviikosta pääsinkin jo salille ja liikuttua tuli hieman enemmän viikonloppuna kuin olin ajatellut. Lauantaiaamuna olin niin jumissa torstain ja perjantain treeneistä, etten meinannut sängystä ylös päästä. Onnistuin kuitenkin raahaamaan pienellä painostuksella itseni salille eilen ja iltapäivästä vielä lenkille koiran kanssa.


Viikko 39
 Ruokailut sujuivat lähes poikkeuksetta hyvin. Töissä lounaalla tuli syötyä ehkä hieman normaalia enemmän ei aivan niin terveellisesti kuin toive olisi, mutta hyvin tarkasti tulee katsottua mitä suuhunsa laittaa ja puolet lautasesta on aina salaattia :) Herkut onnistuin jälleen välttämään, vaikka niitä välillä mieli tekikin. Viikonloput ovat ainakin itselleni ne pahimmat, sillä aikaa vain olla on huomattavasti enemmän kuin arkisin, jolloin onnistun täyttämään päiväni suhteellisen hyvin eikä houkutuksia tee mieli. Viikonloppuina illalla sohvalla istuminen ja television töllöttäminen huutavat pientä naposteltavaa, mutta vielä ainakin olen pysynyt kuivilla :D ja pieni, kohtuullinen herkuttelu aika ajoin on ainakin omasta mielestäni ihan tervettä, jotta projektia jaksaa viedä läpi viikko viikolta ja terveet elämäntavat eivät tunnu pakkopullalta. Yritän kuitenkin pitää itseni herkkulakossa mahdollisimman pitkään aina ja jos mielihalut kasvavat liian suuriksi, niin sitten herkutellaan kohtuudella eikä haeta kilon irtokarkkisäkkiä.

Pudotus viime viikosta onkin onnistuneesti -0,9kg :)

Se olisi sitten lokakuun ensimmäinen päivä ja illat ja aamut piemenvät kovaa vauhtia. Syksy tuo mukanaan ainakin minulle ajoittaista väsymyksen tunnetta ja mieli ei pysy yhtä virkeänä kuin valoisina kesäaamuina. Saan kuitenkin lisäenergiaa liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta, joten täst syksystä selvitään varmasti :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Kuva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)