maanantai 29. lokakuuta 2012

Yhteenveto, viikko 43

Huomenta,

aamukahvi vieressä ja olisi taas viikottaisen yhteenvedon aika. Liikuntaa tuli taas harrastettua ihan kiitettävästi viime viikolla. Ehdin käydä jopa neljästi salilla viime viikolla, joka ei ole onnistunut kahvakuulan takia viime aikoina. Nyt kun kahvakuulatunnit loppuvat tämän kuun lopussa niin tulen saamaan taas neljä salikertaa rutiiniksi. Todennäköisesti tämä neljäs kerta tulee olemaan sellainen, että keskityn ns. ongelma-alueisiin ja ehkä käyn heiluttelemassa kuulaakin meidän salilla, jos siellä on tilat vapaana :)

Viime viikon yhteenveto tässä:

vko 43
Tiistai ainoana lepopäivänä. Jossain välissä pitää ottaa hieman helpompi viikkoa väliin, että kroppa saa levätä, sillä lihashan kehittyy levossa :)

Ruokailut menivät viime viikolla melko lailla suunnitellusti. Torstaina tuli herkuteltua tyttöjen kanssa onnistuneen hääpuvun metsästyksen jälkeen, mutta se oli pienimuotoisena vapaasyöntipäivänä ihan tervetullut. Paino viime viikosta -0,2 kg. Alan kuitenkin olla vahvasti sitä mieltä, että vaaka lähtee vaihtoon. Se tuntuu näyttävän välillä aivan kummallisia lukuja. Se onkin jo melkolailla vanha ja taitaa olla Ikea-laatua, mikäli oikein muistan. Onkohan ne kehonkoostumusta mittaavat vaa'at mistään kotoisin? Onko kellään kokemusta sellaisesta jalkapohjista mittaavasta vaa'asta? Jos antaisin edes jonkinlaista suuntaa, mihin päin mennään.

Tässä vielä Polarin tiedot:


Ihan kiitettäviä lukuja :) En tiedä pitääkö tässä lähteä ostamaan uutta sykemittaria, kun tuosta nykyisestä katkesi ranneke :( Josko pärjäisin sillä vielä pari kuukautta, jos vaikka joulupukki toisi uuden ;)

Mukavaa viikon alkua kaikille :) Tänään vuorossa viimeinen kahvakuulatunti ja se vedetään täysillä!!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)