perjantai 26. lokakuuta 2012

Löysin sen!Tättädädää... ensimmäinen häihin liittyvä postaus tiedossa :)

Olen siis menossa naimisiin ensi vuoden heinäkuussa ja tämä projekti terveellisestä elämästä on alkujaan tästä, mutta tarkoitus on jatkaa myös H-hetken jälkeen, sillä olo on hyvä ja mieli lepää :)

Eilen koitti sitten se päivä, jota olin kauhulla odottanut. Hääpuvun etsintä ja sovittaminen. En ole mekkoihmisiä, joten monien pukujen sovittaminen ja ajatuskin siitä ahdisti. Ja olin aivan varma, etten tule ensimmäisellä yrittämällä löytämään hääpukua, jonka päälleni laittaisin.

Toisin kävi :) Lähdin eilen töistä ennen puolta päivää ja treffasin rakkaat kaasoni juna-asemalla / junassa. Siitä sitten Helsinkiin. Olin varannut ajat kahteen liikkeeseen ja ensimmäinen aika oli kello 13.00. Suunnattiin suoraan liikkeeseenja meillä oli hyvää aikaa ennen varsinaista sovitusta käydä läpi rekkejä ja valita sovitettavia pukuja. Annoin tytöille tarkkoja ohjeita, vaikken tiennytkään mitä haluan: ei tylliunelmaa, ei pitsiunelmaa, ei hihoja, ei värejä... Siinä vaihtoehtoja ihmetellessä pieni ahdistus tuli puseroon ja ajatus suurten valkoisten pukujen kokeilemisesta herätti kammostusta..

Oltiin siinä ajassa sitten valittu noin 7-8 pukua ja kivuttiin ylemmälle tasanteelle ihmettelemään vielä lisää pukuja. Sieltä bongasin yhden puvun, jota olin jo kesällä hieman katsonut, kun kävimme toiselle kaasolleni katsomassa hääkenkiä ko. liikkeestä. Huomasin tämän puvun taas ja laitoin sen myös yhdeksi niistä, joita halusin kokeilla.


Tässä kuvassa ei ole The Dress :)
Sovitin sitten ensimmäiseksi tätä pukua, johon olin iskenyt silmäni jo kesällä. Se tuntui päällä hyvältä ja kangas oli satiinia, savynä shampanjaan taittava ivory. Puvun väri oli se, jonka päälleni halusin.. Ja kun tulin sovituskopista ulos.... Se oli siinä. Se oli THE DRESS <3
Kaikki muut olivat myös kauniita omalla tavallaan, mutta aina mieli palasi siihen ensimmäiseen. Se vain iski. Koristelultaan, leikkauksiltaan, sävyltään... Sitten myyjä sanoi, että samaa pukua on, hieman erilaisella leikkauksella ja koristelulla. No pitihän sekin sitten kokeilla. Ja nyt en osaa päättää!!! Ensimmäinen on hieman korkeammalta levenä ja toinen vaihtoehto lähtee levenemään vasta lantiolta. Tässä lantiomallissa on hieman enemmän koristelua, muttei kuitenkaan missään nimessä liikaa. Ja nyt pitäisi osata sitten näistä kahdesta valita toinen... Huh.. Pakko käydä vielä sovittamassa kummatkin ja vain ja ainoastaan ne kaksi ja tehdä sitten päätös. :)

Sovituksen jälkeen pää oli hieman pyörällä ja tämä reissu antoi enemmän kun osasin kuvitella. Kaiken lisäksi jouduin perumaan toisen liikkeen ajan, kun tiedän valitsevani toisen näistä kahdesta ihanasta luomuksesta. Tästä suunnattiin tyttöjen kanssa syömään ja hieman herkuttelemaan. Otettiin lasit viiniä ja itse säin kana-ceasar -salaatin sekä jälkkäriksi juustokakkua mansikka-passionkastikkeella, nams!


Kaloreita tuli siis syötyä ihan kiitettävästi ja lähdin niitä sitten kuluttelemaan kun kotiin pääsin. Koira remmiin ja eikun ulos! Käytiin ihan hyvä kävelylenkki tekemässä 6,5km tuli matkaksi ja aikaa kului tunti.


Pahoittelen kuvan laatua, kaikki tärähtivät :D

Sellainen kiva päivä eilen, hieman normaalista poikkeava, mutta oikein onnistunut.

Ja tänään aamulla kun heräsi, maassa oli lunta!! Tuli se sitten tänne etelä-Suomeenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)