maanantai 22. lokakuuta 2012

Yhteenveto, viikko 42

Hyvää maanantaita!

Vuorossa jälleen viime viikon yhteenvetoa ja otetaanpa samaan hengenvetoon myös kertausta viikonlopulta, kun en ehtinyt siitä päivitellä juuri mitään :)

Viime viikko meni taas melko lailla putkeen. Liikuttua tuli ja ruokailutkin menivät aika lailla suunnitellusti. Torstai oli liikunnan osalta ainokainen lepopäiväni. Viime viikolla ei tullut kahvakuulassa käytyä kertaakaan, mutta salille pääsin neljä kertaa.


Viikko 42
Nyt kun olen saanut myös sykemittarin käyttöön ja siihen kuuluu myös GPS-lisäosa ja sekä telakka, jolla pystyy viemään kaikki harjoitukset ja niiden tiedot koneelle, niin olen päässyt senkin kanssa hieman hifistelemään. :) Tässä vielä Polarin sivuilta otetu tiedot:Kaloreita ja kilometrejä viime viikolla tuli kulutettu hieman enemmän, sillä kuten näkyy, tuo maanantain lenkki ei ole mukana näissä tuloksissa. Maanantaina jäi salikassi töihin ja siellä ollut sykemittarikin. Matkaa siis reilu 20 kilometriä tallustettu viime viikolla. :)

Ruokailujen osalta kaikki meni viime viikolla suunnitellusti ja lauantaina pidin pienimuotoisen vapaasyöntipäivän. Mieleni alkoi tekemään mieli hedelmiä, joita en taas hetkeen ole ostanut, joten ne kuuluivat ruokavalioon viikonloppuna. Lauantaina kävimme myös Subwayssa hakemassa patongit ja pienen herkunkin söin hedelmien lisäksi illalla. Siitä kohta lisää.

Mutta jos nyt mennään tuohon vietettyyn viikonloppuun.

Lauantaina tein ihan mahtitreenin salilla. Tämä oli neljäs salitreeni viikkoon ja koska käyttämäni ohjelma on 3-jakoinen, tein hieman fiiliksen mukaan. Rääkin kohteeksi pääsivät pakarat, olkapäät, ojentajat ja vatsa :) Tein alkuun myös jalkaprässin.

Jalat / Pakarat
Jalkaprässi pyramidina
Lonkan ojennus
Loitontajat
SJMV
(yllä olevat kolme liikettä tein supersarjana)

Olkapäät
Vipunostot taljassa
Vipunostot sivuille
Vipunostot eteen

Ojentajat
Yhden käden talja
Talja

Vatsat
Rutistukset laitteessa
Vinot vatsat laitteessa
Hoover

Kuva kertoo hieman, mutta ei ihan kaikkea. Voin vaan sanoa, että paita oli märkä! Fiilis tuon treenin jälkeen oli huippu. Kaikkeni antaneena lähdin salilta. Kävin vielä ennen leffaa pienoisella hölkkälenkillä koiran kanssa, matkaa tälle lenkille tuli vajaa 5 kilometriä. Oikein hyvä lauantai siis liikunnallisesti :)

Huh, miten kalpea :D
Lauantai oli ruokailujen osalta hieman vapaampi. Melko lailla pysyin normaaleissa raameissa, mutta päivälliseksi herkuteltiin Subwayn patongeilla :) Hyvin kyllä huomaa, että tavat alkavat uppoutua selkärankaan. Ennen patonkini on ollut 30 cm pituinen ja valkosiplumajoneesilla höystetty. Kokonaan olen sen jaksanut, aina. Tällä kertaa kuitenkin päädyin 15 senttiseen täysjyväpatonkiin, tuplalihalla ja ilman majoneesia :) Hyvä minä! Ja hyvää oli, eikä kyllä olisi jaksanut tuota tuplapitkää millään..


Oma lemppari: Grillattu kananrinta
 Haettiin samalla reissulla leffa, joka katsottiin illalla. Leffaherkkuna toimi hedelmämix rahkaan sekoitettuna ja mini Paula-vanukas :) Tämä oli siis se herkkuni, josta aikaisemmin mainitsin.

Kaupasta olin perjantain ostanut hieman hedelmiä, joita mieleni oli tehnyt jo hetken aikaa. Pilkoin hedelmät pieniksi paloiksi lautaselle, lisäsin hieman steviaa makeuttamaan, chia-siemenet ja rahkan. Nams! Tähän sekoitukseen kuului omenaa, päärynää ja kiiwiä


Oli muuten todella hyvä herkku ja huomattavasti parempi ja terveellisempi vaihtoehto karkille, suklaalle ja sipseille. Toinen leffaherkkuni, jälkkärini, oli Paula-vanukas. Nämä ovat miniversioita, joissa yhdessä on 58 kcal. Pieniä arjen herkkuja :) Valintojen maailmassa nämä ovat varmasti niitä pienimpiä pahoja, kirjaimellisesti ;)


Sunnuntaina kävin ainoastaan aamukävelyllä koiran kanssa. Aamulla sängystä noustessa tuntui kyllä, että oli treenattu edellisenä päivänä. Pakarat on vieläkin hieman hellät lauantai treenistä :D Sunnuntaista ei oikein muuta sen kummepaa; oleilua, siivoilua, pihan haravoimista, kaikkea hyödyllistä :) Sykemittari näytti ihan mukavia lukemia sunnuntaina ja tästä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)