torstai 4. lokakuuta 2012

Ja hiki lentää..

kuva
Huh, kyllä toi kahvakuula on ihan mahtava laji! Innostuimme ystäväni kanssa viimeviikkoisesta tekniikkasessiosta sen verran, että otettiin kyseiseen liikuntakeskukseen tarjouksessa oleva tutustumiskuukausi, jonka aikana saa käydä kaikissa mahdollisissa ryhmäliikunnoissa niin paljon kuin vain ikinä jaksaa. No kävimme eilen sitten ensimmäistä kertaa tunnilla ja kyllä siinä saa tempoa ihan sydämensä kyllyydestä. Ja ettei vain pääsisi liikaa lepäämään niin kävimme myös tänään :)

Nuo tunnit tuntuvat olevan erittäin tehokkaita, sillä niissä pidetään pulssi koko ajan suhteellisen korkealla eikä pitkiä palautusaikoja ole. Sarjoja teimme eilen ja tänään pyramidimallilla kolmella kuulalla käyden koko kropan läpi erilaisilla heilautuksilla ja työnnöillä. Tekeminen on intensiivista ja hiki kyllä lentää :) Vaikka tämänkin päiväinen tunti oli kevyt, niin ei se sitä kyllä ollut. Noh, itsepähän pyydettiin :)

Huominen taitaa mennä ihan vain lenkkeillessä, salin taidan jättää suosiolla väliin.

Sitten ruokailuihin. Välillä tuntuu, ettei keksi mitään kokattavaa. Kaupasta tulee ostettua lähes aina samoja raaka-aineita ja sitten kotona pähkäilee mitä sitä laittaisi ruoaksi. Toisaalta en valita. Itse voisin syödä päivittäin kanasalaattia, sillä sitä pystyy varioimaan niin monella eri tavalla; juustoilla, pähkinöillä, kasviksilla. Enkä ole edelleenkään kyllästynyt jauheliha-pasta -kombinaatioihin, joita tässä taloudessa syödään melko usein. Milloin on jauhelihakastiketta ja spaghettia, milloin makaronimössöä, kuten avokkini sitä ihanuutta kutsuu ja siitä tykkää. Joten tein taas vaihteeksi tätä jälkeen mainittua, varioimalla sitä herne-maissi-paprikalla ja maustamalla sen mahdollisimman tuliseksi. Ja oli jälleen hyvää :)

Jauheliha-makaronimössö kera salaatin :)
Aina maistuu, vaikka usein tekeekin :)

Iltapalakin on jo muodostunut kovin samanlaiseksi, mutta mitä sitä turhaan hyväksi huomattua muuttamaan. Pakko kuitenkin vetää vielä banaani kylkeen, sen verran kroppa huutaa energiaa. Samoin omega ja magnesium.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)