lauantai 6. lokakuuta 2012

Markkinoita ja kokeiluja

Heippa vaan kaikille :)

Lauantaiaamu alkoi normaalia aikaisemmin. Heräsin kerrankin aikaisin ja suuntasin heti aamusta lenkille koiran kanssa. Tuo rakas nelijalkaiseni on aina valmis lähtemään sinne minne mamma menee :) Nytkin heti valppaana mukaan lähdössä.Vajaan neljän kilometrin matkasta tuli suurin osa hölkkäiltyä, hyvä minä! Aamu oli raikas ja aurinko alkoi nousemaan  kun lenkille lähettiin.

noin kello 8:00
Alla tyytyväinen lenkkikaveri.Aamureippailun jälkeen söin kaikessa rauhassa aamiaista. Postilaatikosta oli tipahtanut Stockan keltainen kuvasto.

Aamupala ja hieman lukemista

Taas se on edessä. Taidan olla kerran käynyt Hulluilla Päivillä ja minusta ei ainakaan henkilökohtaisesti ole sinne väen paljouden sekaan, menettäisin vaan liikaa rahaa ja hermot ennen kaikkea. Ensimmäistä kertaa suurin osa tarjouksista näyttää olevan myös netissä, joten pitää katsoa, josko jotain tulisi tilattua.

Aamupalan jälkeen istahdin sohvalle ja join kaikessa rauhassa ison kupin kahvia. Viikonloppuna on kaikista parasta saada istua kahvikupin kanssa rauhassa ja juoda se ilman minkäänlaisia häiriötekijöitä. Varsinkin se aamun ensimmäinen. Arkiaamuisin en jaksa keittää kotona kahvia ja ensimmäinen kuppi tuleekin juotua vasta töissä ja aina se keskeytyy.

Coffee <3
Rauhallisen aamun jälkeen suuntasin Maalaismarkkinoille vanhempieni kanssa. Joka vuosi tulee noilla markkinoilla käytyä ja yleensä jotaun tarttuu mukaan. Tällä kertaa ei vain tarttunut mitään herkkuja :)

Kojut pullottovat toinen toistaan rasvaisempi, suolaisempia ja makeimpia herkkuja. Rasvassa paistetut muikut ja letut tuoksuivat pitkälle. Meinasin jo napata kuvankin niistä, mutta totesin että ehkä parempi jättää väliin. Kyllä sieltä muutamista kojuista jotain terveellistäkin löytyi:Ainut ostos, jonka markkinoilta tein olivat nämä korvakorut:


Ihanat, kirkkaan siniset lasihelmet :) Oli hyvin vaikea valita väriä, sillä vaihtoehtoja  oli useita, mutta olen tyytyväinen valintaani.

Samalla tuli käytyä Lifen myymälässä ja sieltä tarttui mukaan uusi shaker ja chia-siemeniä.

Chia-siemenet ovat todellista super foodia. Ne sisältävät runsaasti hyviä rasvahappoja, kuitua, vitamiineja ja antioksidantteja. Niitä tulikin lisättyä rahkaan, jonka söin ennen salille lähtöä. Oli muuten extraherkullista :)

Herkkurahka: Mustikoita, puolikas banaani, chia-simeiniä ja hieman steviaa makeuttamaan :)

Salilla vuorossa oli selkä-haukkari-vatsa -päivä:
Ylätalja leveällä otteella pyramidisarjalla
Kulmasoutu käsipainoilla pyramidisarjalla
Alatalja
Ylätalja kapealla vastaotteella
Keskitetty hauiskääntö käsipainoilla
Hauiskääntö vuorovedoin
Hauiskääntö alataljassa
Vatsarutistukset laitteessa
Vinot vatsat laitteessa
Vartalonkierrot levypainolla
Hoover

Hyvä treeni = hyvä mieli

Alkaa se hauiskin erottumaan jo (kamalat allit!) Oikea suunta siis.Pitäähän hyvän treenipäivän ja ennen kaikkea lauantain kunniaksi hieman herkutella. Iltapalaksi testasin proteiinilettuja, joihin sain idean too big to be me-blogista, kiitos siitä :)

My Protein Pancake Mix by Mass

Letut
Olivat muuten ihan mielettömän hyviä! Yhdestä annoksesta tuli omalla pienellä paistinpannulla kaksi lettua ja olivat todella täyttäviä. Kyytipojaksi pilkoin puolikkaan banaanin ja go sara go-blogissa kehuttua maapähkinälevitettä. Namskis :) Tästä pieni makeanhimo kiittää ja kuittaa!

Vatsa täynnä on hyvä käydä sohvalle pötköttämään kynttilänvaloon. Nelijalkainen mutustaa taustalla omaa herkkuaan eli naudan sääriluuta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)