maanantai 8. lokakuuta 2012

Yhteenveto, viikko 40

Hyvää huomenta kaikille!

Taas on viikko vierähtänyt ja aika aloittaa uusi. Viime viikko meni vilahtaen ohi ja tajusin, ettei lepopäiviä ole tullut yhtään viikolla :o Tosin loppuviikon lenkit ovat olleet lyhkäisiä ihan tarkotuksella, kun alkuviikko on taas paahdettu menemään.

Viikko 40
Tuo kahvakuula on tullut jäädäkseen ainakin näin lokakuun ajaksi ja se hieman rokottaa salillakäyntiä. Pääsen kuitenkin käymään salilla kolme kertaa viikossa ja pystyn tekemään 3-jakoisen ohjelmani hyvin. Kahvakuulassa tuleva lihaskunto on siis kaikki extraa :)

Vaaka näytti tänään aamulla viime viikkoiseen + 0,4 kg, joka on todennäköisesti seurausta eiliseltä. Kävimme syömässä vanhempieni luona sunnuntain kunniaki ja äitini oli taas jälleen kerran kokannut ihanuuksiaan, joita on vaikea vastustaa :) Tämän kuitenkin suon itselleni, ei sitä kannata turhan tiukassa kurissa itseään pitää. Ei lannistuta, eihän?

Se mistä olen kuitenkin erittäin positiivisesti yllättynyt: mittasin lauantaina mielenkiinnosta vyötärön ympäryksen ja meinasi silmät pullistua päästä, kolmessa viikossa -5cm!!! Pompin melkein tasajalkaa :) Ei se vaaka aina kerro kaikkea, mittanauha on oiva apuväline tässä touhussa.

Tänään olisi taas tarkoitus suunnata kuulailemaan töiden jälkeen, joten tästä on hyvä aloittaa uusi viikko. Ehkä nuo vaakalukematkin painuvat miinukselle, jos ruodussa pysytään ;)

Mahtavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)