tiistai 9. lokakuuta 2012

Huikea treenipäivä takana

Taisin mainita tuossa jossain postauksessa, etten ole aamulenkkeilijä ja varsinkin tämä syksyn pimeys tuo mukanaan sen, ettei huvita pimeyteen lähteä. No kuinkas kävikään. Heräsin 5:20 ja suuntasin koiran kanssa aamulenkille. Loppujen lopuksi hölkkäilin puolen tunnin aerobisen tyhjällä vatsalla heti aamun aloitukseksi! Ihan mahtavaa :) Katsotaan onnistuuko vielä uudestaan tällä viikolla. Fiilis oli lenkin jälkeen sen verran
hyvä, että ainakin siihen pyrin. Satuin vielä sopivasti ehtimään sateen alta pois. Aamupuuroa keitellessä kuulin, kun sade alkoi ropisemaan ikkunalautaa vasten.

Aamupuuron jälkeen suuntasin töihin. Töissä söin lounaaksi graavilohisalaattia, nams. Välipalana oli taas mukana rahkaa ja mustikoita sekä kylkiäisenä sekaan chia-siemeniä.

Töistä suuntasin suoraan salille. Jalkapäivä <3 Jalkatreeni on sellainen mitä odotan joka kerta. Itsensä rääkkäämisestä saa jonkinlaista sairasta nautintoa :D ja treenin jälkeen on aina ihan mahtava fiilis, vaikka kuinka poikki olisi. Ja mikä siinä on, että salin pitää olla aina toisessa kerroksessa?? Lähdettäessä portaiden könyäminen on vähintäänkin huvittavan näköistä :)

Tällainen treeni tuli tehtyä:

Kyykky kp
SJMV tangolla
Jalkaprässi
Jalan ojennus
Lähentäjät
Loitontajat
Pohkeet prässillä
Pohkeet omalla painolla
Vatsarutistukset
Kierrot levypainolla
Hoover

Palkkari naamaan ja kotiin. Kotona vuorossa olikin heti kokkailua. Satuin katsomaan sunnuntaina Siken kokkailuohjelmaa ja bongasin sieltä reseptin, jota halusin kokeilla. Siken resepti löytyy täältä, mutta muokkailin sitä jonkin verran. En siis käyttänyt riisiä, kermaa, lihalientä enkä siirappia.

Siken reseptillä. Ei ihan tän näköistä tullut, mutta maku oli <3
Ja kyllä kannatti. Tuli ihan taivaallista <3 tätä voisi kutsua jo comfort foodiksi.

Yksinkertaisuudessaan:

Porkkanaa
Sipulia
Valkosipulinkynsiä
Keräkaalia
Jauhelihaa
Soijaa
Suolaa
Mustapippuria
Öljyä
(Creme bonjour valkospuli&yrtti)

Kuullotin porkkanat,sipulit ja valkosipulit öljyssä ja lisäsin kaalin joukkoon pehmenemään. Samaan aikaan ruskistin jauhelihan toisella pannulla ja maustoin soijalla. Jääkaapin perältä löysin puolikkaan purkin Creme Bonjour valkosipuli&yrtti -ruokakermaa/tuorejuustoa ja laitoin sen jauhelihan sekaan. Kaadoin kaaliseoksen ja jauhelihan uunivuokaan, sekoitin ja maustoin suolalla ja pippurilla. Uuniin noin 200 asteeseen puoleksi tunniksi ja valmis :)

Oli hyvää!!

Hyvä päivä takana, toivottavasti vielä monta samanlaista edessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)