perjantai 5. lokakuuta 2012

Perjantai-illan huumaa :)

Moikka!

Moni varmaan tässä vaiheessa iltaa on jo hyvässä nousussa tai vähintään menofiiliksissä. Oma perjantai-ilta on hieman erilainen, täällä makaa sohvalla haalariin sulloutunut, sohvan nurkkaan linnoittautunut immeinen, joka on oikein tyytyväinen olotilaansa näin :) leffa pyörii taustalla ja tässä sitä bloggaillaan. Iltarahka on syöty ja vatsa on täynnä.

Tänään oli salilta vapaapäivä, joten suuntasin töistä suoraan kotiin. Alkuilta menikin siivoillessa. Imuri on kovassa käytössä, tuosta nelijalkaisesta lähtee tällä hetkellä ihan mielettömästi karvaa!! Joka nurkka täynnä, vaikka kuinka imuroisi ja koiraa harjaisi.

Siivoilun jälkeen suuntasin koiran kanssa ulos. Lenkki ei ollut pitkä ja hölkkäiltiin osa matkasta. Sade hieman lannisti matkan tekoa, mutta kummasti se ulkoilu vain piristi, vaikka hieman kastuttiinkin. :)

Lenkin jälkeen kokkailin päivällistä ja suprise suprise, annoksessa taas tutut raaka-aineet. Kovin on samanlaisia ruokakuvia :) Mutta mitä sitä turhaan vaihtamaan, kun kerta maistuu ja on vielä terveellistä.Illaksi linnoittauduin sohvalle, mies on töissä yön. Innostuin taas lakkailemaan kynsiä, hieman vaihtelua taas. Lakka-arsenaali on ihan kiitettävä, tässä hieman kuvaa:

Värikirjoa :)

Päädyin hillittyn vaaleanpunaiseen, miss tricky -nimiseen lakkaan.Ja tässä lopputulos. Ei ne nyt sen kummempia ole, omaksi huvikseni lakkailen ja päivääni piristän aina silloin tällöin ja varsinkin kun kynnet saa pidettyä pitkinä ja lakat kyllä auttavat siinä.Mukavaa perjantai-iltaa ja alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)