tiistai 2. lokakuuta 2012

Maanantai ja jalkatreeni

Maanantaiaamuna heräsin puhelimeni herätykseen 5:30 ja siirsin jo kelloa tunnilla eteenpäin ja käänsin kylkeä. Muutaman minuutin ehdin makoilla vielä sängyssä ja ummistaa silmäni, kunnes järki sanoi, että "nyt ylös!". Niinpä kokosin itseni ja sain noustua ylös, puettua ulkovaatteet päälle ja koiran kanssa aamutoimille. Aamulenkit meillä on harvoin kovin pitkiä. Energiaa ei yön jälkeen ole ja herääminen tapahtuu yleensä vasta lähes kotiovelle takaisin päästyäni. Vaikka aamuaerobinen olisi ainakin silloin tällöin paikallaan, niin jotenkin ei tuo pimeys ja lähestyvä talvi houkuttele reippailuun aamuisin. Kesällä tuli silloin tällöin käytyä jopa kevyellä hölkkälenkillä aamuisin, mutta nyt taas syksyn tullen sen on jäänyt. Toivottavasti jossain vaiheessa saan totetutettua tämänkin.

Töissä eväänä oli sunnuntaina tehtyä kanasalaattia kera oliviiöljyn ja cashewpähkinöiden. Joku ihana ihminen oli tuonut omenoita mukanaan, joten jälkkäriksi söin yhden pienen omenan. Ennen töistä lähtöä heitin välipalana mukana olleen rahkan ja mustikat kitusiini ja suuntasin salille. Vuorossa oli jalkatreeni ja päälle vatsat. Alkuun pienet lämmittelyt ja eikun kyykkäämään :)

Jalkatreeni kulki seuraavasti:
Leveä kyykky 3 x 12
Romanialainen maastaveto 3 x 12
Jalkaprässi 3 x 12
Lonkan ojennus laitteessa (pakarat) 3 x 15
Lonkan ojennus alataljassa remmissä (pakarat) 3 x 12
Loitontajat 3 x 15
Lähentäjät 3 x 15
Pohkeet prässillä 3 x max
Vatsarutistukset laitteessa 4 x 20
Vatsarutistukset maaten 4 x 20
Vartalonkierrot levypainolla 4 x 20

Jalkaprässiin sain lisättyä taas lisää painoa ja viimeiset toistot saivat huutamaan hoosiannaa, melkein :) Ja nyt kyllä tuntuu reisissä, että jotain on tullut tehtyä.

Salin jälkeen käytiin vielä koiran kanssa pienellä palauttavalla kävelylenkillä ja samalla reissulla hakemassa kaupasta muutamat tarvikkeet päivällistä varten. Palauttava kävely tuli kyllä tarpeeseen, jalat olisi vielä varmasti enemmän jumissa jos ei olisi tullut käytyä. Perus iltapalan eli rahka-mehukeitto-lese -yhdistelmän kylkeen otin vielä kourallisen cashewpähkinöitä sillä energiantarve tuntui olevan suurempi kuin normaalisti.

Näin se viikko lähti taas käyntiin :) Loppuun vielä motivaatiokuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)