keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Lätkämatsia tiistaille

Moi,

tiistai oli lepopäivä liikunnan osalta. Olin saanut liput serkultani illan matsiin ja sinne suunnattiinkin illalla kummityttöni vanhempien kanssa. Hieman vaihtelua tähän normaaliin arkeen ja vaikken seuraakaan SM-liigaa millään tasolla, niin onhan tuo lätkä ihan mielenkiintoista katsottavaa varsinkin paikan päällä.

Olin alunperin suunnitellut lähteväni aikaisin töistä ja käyväni salilla, mutta juutuin töihin kuitenkin liian pitkäksi aikaa ja loppujen lopuksi totesin töistä kotiin ajellessani, että oli parempi vaihtoehto jättää salitreeni väliin. Kroppa oli hieman juntturassa maanantain kahvakuulatreenistä, jossa olin käyttänyt vielä raskaampia kuulia kuin aikaisemmin :)

Illaksi siis lätkämatsiin. Ensimmäisellä erätauolla se todellisuus taas iski. Hampurilaisten, pizzan ja sen älyttömän rasvamäärän hajut leijailivat areenalla ja jonot luikertelivat pitkin käytävää. Eipä itselläni, tälläkään kertaa, tullut mieleenikään liittyä niihin jonoihin. :) Poikien piti tottakai saada yhdet suuntaa-antavat ja itse otin limpparin, lightia tottakai :)


Pojat kävivät sitten hakemassa hieman purtavaa toisella erätauolla ja tulivat syömään niitä siihen viereen. Rasvaista pizzaa ja lohkoperunoita. Myönnän, että tuoksu pepperonipizzassa oli melko huumaava, mutta eipä kyllä tehnyt mieli sitä suuhunu työntää. Tämä oli taas näitä hyviä päiviä :)Pahoittelen kuvan laatua, mutta you get the point :)

Alla kuva omasta eväästäni/iltapalastani


Nämä Leaderin protkupatukat ovat niiiiin hyviä. Makuvaihtoethoja löytyy monia ja kaikki, joita olen maistanut ovat taivaallisia :) Ihan kuin karkkia söisi.

Sen verran vielä tiistaista, että meillä on henkilökuntamyynti aamulla. Tavaraa oli hyvin hyvin halvalla se näkyi kyllä ihmisten toiminnassa ja saalissa. Kun halvalla saa niin onhan sitä pakko ostaa. Itselleni ei tarttunut mitään maksettavaa hyppysiin, olin kerrankin järkevä, enkä raahannut nurkkiin pyörimään mitään turhaa. Otin kuitenkin ilmaisia tapettirullia, joista saan päivitettyä sänkymme päällä olevaa taulua (laitan kuvaa kun saan sen päivitettyä) sekä pieniä mosaiikkilaattamalleja, joista saa askarreltua jotain kivaa :)


Tällaista tällä kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)